2011-10-23

Teenage dream?

Jag trodde verkligen att jag var över "Pingpongkungen" (läs här här här här ). Att sommarens försök med att
1/sms:a när jag var på trädgården där vi träffades (inget svar)
2/göra en vänförfrågan på fejjan (inte godkänd)
fått mig att gå vidare. Men...
Inatt drömde jag om honom. Och allt kom tillbaka till mig. Även om han inte ens gjorde det i drömmen. Utan undvek mig (och jag undvek honom för jag var osminkad = ful). Och jag blev såååå sorgsen. Och hade kvar den känslan när jag vaknade.
Det är nog egentligen en sorg för mig att det inte blev han och jag. Eller fick chans att lära känna varandra ordentligt när jag inte var speedad och han inte var inne i sina problem.
En sorg jag aldrig bearbetade utan bara lämnade och gick vidare för att det var lättast så i mitt trötta tillstånd. Men nu när jag vaknat upp upp zombiedvalan och börjar kunna känna saker igen så... känns det. För jag kände. Mycket.
Jag tror det här är ett tillfälle att säga tack.
TACK för att du sa åt mig att man inte kan skämta om allt. Budskapet gick in. Och jag tror jag träffade dig för att just du skulle lära mig det.
TACK för du fick mig att känna mig som en tonåring.

TACK för att jag skulle inse att jag kan träffa någon ute i vida världen och inte bara gömd bakom en dator.
TACK för att du fick mig att känna att jag är värd en kille som har en lika fin utsida som insida!
Note to self: Inte riktigt än dock. Själen och hemmet måste få lite mer ombonad innan jag är redo för att släppa in manlig fägring i mitt liv igen...

Min favvolåt i ny tappning av Bouce Avenue. Rekommenderar verkligen att ni lyssnar på deras covers på spotify. Fantastiska!

5 kommentarer:

 1. men åååååååååh, nu har jag läst alla inlägg om pingpongkungen och jävlar i mig vad arg jag blir! jag har själv been there done that så jag fattar verkligen hur det känns och jag blir arg för jag återupplever hur det känns och blir förbannad för att det inte blev nått mellan er! Du lever bara en gång, go for it and go for it hard, det är bättre att du chansat och vågat än att du spenderar resten av ditt liv och undrar hur det kunde ha varit. Ring honom NU och bjud ut honom, vad väntar du på?

  SvaraRadera
 2. Åh va gullig du är (om nu det är gulligt att bli arg, men du fattar ;-)
  Ja du. Vad väntar jag på? Kanske att jag inte känner mig helt återställd till mitt gamla jag. Eller att jag inte vill bli mitt gamla jag. Eller är mitt ute på resan att bli mitt nya jag.
  Får suga på karamellen. Det kommer ju oftast aldrig "rätt" tillfällen.
  Stor Kram

  SvaraRadera
 3. Nej nu ska du inte tänka så, för du kommer aldrig bli den du vill bli eller önskar att du blir om du inte gör något som inte ligger inom din trygghetszon. Vad är det värsta som kan hända? Att han säger nej till en dejt? Men so be it, då har du iaf försökt och slipper undra resten av ditt liv (nåja) vad som skulle kunna ha hänt. Å säger han ja, well, you go girlfriend! ;)

  SvaraRadera
 4. Tack för pushen pubes (det var roligt att skriva ;-)
  vill bara förtydliga att jag inte menar att jag ska bli tex smalare, snyggare för att han ska vilja ha mig. Menar med att mitt år av sjukskrivning och jobba på min hälsa fått mig att förstå att det inte varit hälsosamt att leva som jag gjort. Och att man ibland ställer sig frågan. Vem är jag? Vem vill jag vara? Jag börjar närma mig det iaf :-) Men det är ju ett evighetsprojekt. Och självklart vore det roligare att ha en livskamrat på den resan.
  Kraaaam

  SvaraRadera
 5. Nej, det förstod jag att du inte menade! ;) Men jag tänker mer såhär: när vet du att du är den du vill vara? det kan du komma på när det är för sent och Han kanske är upptagen då.

  Nu är det väl fel av mig att säga vad DU ska göra, det är ju ditt liv och det har jag ingenting med att göra. Men jag är en såndär människa som vill se människor lyckliga och det jag kunde läsa "mellan raderna" i dina inlägg om honom så tycker jag det verkar som att du vill ha honom, så det är mest därför jag skrev! ;) haha
  S'atte.. Jag läser gärna ett inlägg imorgon där det står att du hört av dig till honom *host host* ;)

  SvaraRadera