2012-06-07

Lovely London aka Queens Jubilee - Lörd

Jorå, vi var uppe med tuppen... nästan! Hotellsängen var underbar med dess mjuka lakan... inte lika underbart med ljudet från de andra rummens duschar!?! Fast snarkningarna var under kontroll... Men sen gick vi INSANE på Primark! Hallelujah för billighetsparadiset nr 1.
 Vi var skillade billighetsshoppare med begränsat bagageutrymme! Vi gick var och en för sig, stämde träff, provade ovanpå våra kläder, tyckte till, svettades och gick därifrån med genomtänkta bra köp! Sen lunchade vi OCH wifiade vi på Starbucks!

Tillbaka på hotellet jämförde vi våra fancy fynd! Men varför köpte vi inte mer smink på Superdrug?!?
 Men godaste köpet var Banoffee Pie. OMG! Har längtat efter den i flera år!
På kvällen blev det engelskt publiv. Efter 8 timmar på Oxford Street åt jag ett VIDUNDER! Stans bästa fish n' chips... enligt dem själva! Gott måste det varit då jag länsade tallriken!
Och stans bästa bartender! Trevligaste engelsmannen var en ryss på väg till Ghana! De hade inget wifi där så han pånade ut sin ajfån. Snacka om a good guy!

Trots regnet tog vi oss ner till Soho för ännu en reunion. Mlemlan var också i London. Återigen coolt att säga "See you in London".
Bloggkompisar som blir irl-kompisar is da shit!

Sen blev vi skitkalla och skitsura på spöregnet. Tog oss 1.5 h att ta oss tillbaka till hotellet pga bussbrist och upptagna taxis. Why oh why hade vi sommarkläderna på? Och varför ställde sig guiden (jag alltså) vid fel hållplats så vi missade ena 94:an?
När vi kom hem slockande vi på en gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar