2011-11-13

Kejrins 30års party

Förra våren sålde jag ju ut halva min garderob och lite av min själ för att ha råd att åka till Las Vegas. Men nåt av det bästa som kom ut av det var att jag lärde känna Karin, Annsan och Lisa. "Främlingskompisarna" (läs mer här) har blivit så goda vänner tack vare att de handlade kläder hos mig att jag blev bjuden på Kejrins 30årsfest. Och inte bara jag, utan även Teresie, som också lärt känna tjejerna för hon var här en gång och satt och tittade på när de provade kläder. Heeeelt normalt. I och med att Kejrin inte ville ha presenter bestämde vi oss för att försöka med en liten insamling så att Karin (med oss som resesällskap) kommer till NY i sommar. Hon får springa tjejmilen. Vi andra ränner på shoppinggatorna! ;-)
 Vilse på väg mot festen. I den mystiska Marabouparken. Inte såg jag nån chokla?
 Supersöta födelsedagsflickan!!! Önskar HM-klänningen satt lika bra för mig!
 Yummie! Svampsoppa? Eller svampsås? ;-) Jag hade önskat att jag hade tio magar istället för 5 så jag hade orkat äta ÄNNU mer!
 Polisen, Streakarn och en flamingo! Lets get this party started!
 
Gangstas!
 Bra röj på dansgolvet. Som vanligt liiite bråk om låtarna ;-)
 Annsan, jag och boobies!
 Jag tog nakenheten till nya höjder ;-)
Dagen efter kom en liten bild:
Det här är början på ngt mkt bra tjejer - tack som tusan!! Kram

Vi blev lite oroliga att hon skulle tappa bort pengarna på efterfesten så vi gjorde en provisorisk inslagning a la hundbajspåse ;-)
NEW YORK HERE WE COME!!!

1 kommentar:

  1. Åh Frida! Jag är så fantastiskt glad att jag fick möjligheten att köpa delar av din garderob så jag fick en fantastisk vän! Tack för att du ville vara med och fira mig och du - NEW YORK BABY!!

    SvaraRadera