2009-02-24

Keeping the cool

Brillorna som skapade rabalder...

Jag älskar mina DG-glasögon. ÄLSKAR! Jag kallas till och med ”DG” av en kille jag dejtat så jag antar att andra gillar dem med? Men… ombyte förnöjer och efter två år med samma modell beställde jag hem massa provbågar från billiga nätbutiken Favoptik. Jag var ute efter ett par ”kattbågar” som skulle passa sig till mitt burleska jag. Men jag passade också på att beställa hem ett par plastiga pilotmodeller. Mest på skämt. För jag tycker det är höjden av fulhet. Och jag hatar mig själv för att jag ändå kan tycka att det är coolt på vissa. Inte anade jag att de skulle vara ganska coola på mig med.

”Jaaaaaa!!! Alskar glasogorna, du maste seriost ha sanna jamt, och jag skojar inte, love love love” /Min gamla flatmate (och stilikon) Camilla i London

Men fan människa! Hur snygg är du egentligen?? Jag ska bita dig imorgon på kontoret..../Lola

OMG! Skitsnygg!! /Petra (aka min vän Butch)

Tack sötnosar för alla smickrande kommentarer på Facebook. Jag har ju bra självförtroende nu för tiden... Men jag vet inte om jag har såååå bra att jag vågar bära brillorna irl... utan att känna mig som ett skämt. Men jag får väl ikläda mig en roll... precis som med burlesken, hehe.

PS: TILLÄGG... Nu har tydligen Anni-Frids kollega gått och beställt brillorna efter att ha sett dem på mig på bild. Hehe. CRED!!!!

2 kommentarer: