2013-02-07

Skillnad på att inte kunna röra sig och inte kunna röra sig


Jag har haft en förlamande trötthet i några dagar. Om jag liknar mig själv vid en bil (sa hon som inte har körkort) har jag haft pyspunka under för lång tid. Och nu fick jag motorstopp! Så jag pausar lite här vid vägrenen medan jag försöker tänka ut en plan...
Planen idag blev... bio! Jag tog mig upp ur sängen vid lunch för att jag hade en biocheck som gick ut idag. Så jag gick på matiné med pensionärerna och såg franska megasuccén "En oväntad vänskap". WOW. Vilken film! Vilka skådisar. Feelgood. Rolig. Tragisk. Och jag tror jag behövde se just den här filmen för det sätter saker och ting i perspektiv. Jag kan inte andas så bra just nu och mitt tempo är i snigelfart. Men... jag KAN röra på mig. Det är skillnad på att inte kunna röra sig och inte kunna röra sig alls!

Driss, en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset, anställs genom en händelse som personlig assistent till den oförskämt rike, men också mycket ensamme aristokraten Philippe som blivit förlamad efter en skärmflygolycka".


1 kommentar: