2013-01-05

Toppbloggarna... och så lilla jag

Denna bild lånad från http://blogg.bloggportalen.se/
 
Jag skiljer mig ganska så mycket mot toppbloggar(tjejerna). Jag har väl ingen längtan efter att bli som dem heller. Kanske en åldersgrej? Men... Jag hade ju förra året tänkt bli en ännu mer aktiv fatshionista. Tipsa om kläder, outfits, smink osv. Men... jag blev pank. Och insåg att det är inge bra för en pank tjej att gå i affärer eller spana in onlineutbudet... för rätt som det var har man klickat hem nåt i kundkorgen. Typ en JÄTTEMUSTASCHBROSCH eller nåt ;-)

Och bilderna på secondhandfynden minskade i takt med att bankkontot tömdes. Jag vågar knappt gå in i secondhandbutiker längre för jag inte litar på mig själv. Hur var det med karaktären?!?

Och när en trött tjej blev ännu tröttare blev det inte ork till att gå på, och blogga om, alla härliga burlesktillställningar :-(

Och jag hamnade i nån slags varför-bloggar-jag-för-svacka och för-vem-bloggar-jag-svacka. Övervägde för ett tag att ta en längre bloggpaus.

Men... så kom den. Bekräftelsen som ett brev på posten. Eller som ett mail i inboxen. Ett spännande förslag. Jag säger inte att det är något jag kommer göra, för jag vet inte ens om det är något för mig (ja, jag vet att jag är så där jobbigt jävla kryptisk nu). Men... det kändes som "ödet" grep in och visade mig att främlingar hittar till min blogg och man vet aldrig vilka erbjudanden man får... Så jag fortsätter bloggandet ;-)

8 kommentarer:

 1. Det är klart du ska fortsätta blogga! =)

  Spännande med det 'kryptiska' erbjudandet ;) Hoppas det leder till något riktgit kul om inte så dyker det säker upp något när du minst anar.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är töntigt att outa saker som är hemliga... och så gör jag det själv :-) Lever tydligen INTE som jag lär? ;-)

   Radera
 2. Vad spännande det låter med något nytt "hemligt" projekt.

  Jag är jätteglad om du inte slutar blogga, är ofta inne hos dig och läser (kommenterar tyvärr inte så ofta) och jag bara älskar dina härliga inlägg. Även när du är sjuk är du otroligt positiv och jag bara gillar din energi.

  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack anonyma-Maria. Dina ord värmer. Kram

   Radera
 3. Ja herregud, gudarna ska veta att jag ofta undrar vem fasen som är intresserad av att läsa det jag skriver. Och så kommer en positiv kommentar och BOOM! så är man tillbaka på banan igen :-) Spännande med hemliga erbjudanden! Kraaaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland undrar man ju om man själv är intresserad av det man skriver, haha. Typ skulle jag själv läsa min blogg? ;-)

   Radera
 4. DU måste fortsätta!!! Love ya'!

  SvaraRadera