2013-01-06

Happy New Year 2013

Jag sov typ hela dan innan min goda fe kastade sin förtrolling över mig och det var dags för fest! And what a party! Vilken tur att i kunde nyttja Pralinens andrahandslya på Stockholms öfvre hoods till denna storslagna fest. Trots att jag var "Askungen" var jag inte ensam om att ta "vad är en bal på slottet"-temat på allvar. Möt Slottsmusen, Styvsystern Martin(a), Pumpan, Drottningen, Evil stepmom, Kungen och så Brandmannen.
Men vi börjar från början... Värdinnan och Kungen bjöd på drink och kanapé och gick igenom "reglerna". Alla måste skriva i boken om vad vi önskar för 2013 (jag ska fylla på mitt för jag hann bara skriva två rader innan det blev dags för mat!).
 
Vad är väl en bal på slottet? Alldeles, alldeles... Näe, bäst jag kollar om det händer nåt på fejjan istället!
 

Om jag inte kände mig själv skulle jag tro att jag var världens största diva! ;-) Jag försöker stjäla rampljuset för ALLA! Det är fördelen med att ha en jättemarängklänning! (fyndad i Las Vegas för 200 kr med tanke att användas i burlesksnummer)
 
Sen var det dags att sätta sig till bord. OMG vilken brakmiddag kocken/pumpkin Elin lagat! Det som lyser på bordet är min "Happy New Year" ljusslinga :-)
Mitt Hello Kitty bubbel (tack Pralinen!) passade perfekt till kräftstjärtar i hummersoppa, kött och potatisgratäng och lakrits och polkagris pannacottan! Tack för du fixat så fint Elin!
 

Som synes var gästerna vääääldigt nöjda... trots att de satt med ryggen mot fyrverkerierna!

Ja även andra sidan var glada. Jätteglada till och med.


Men gladast var Martin(a) som sköt egna fyrverkerier. Beats tassels! ;-)

Sen blev det bråttom för 12-slaget närmade sig med stormsteg. Att stå på en balkong i ett höghus på Östermalm var inte helt fel. Fyrverkeribilderna blev inget bra. Men utsikten I VERKLIGHETEN var mäktig!


Efter vi önskat varandra ett ÄNNU bättre år gick vi in igen. Då klädkuppade slottsmusen! Hon satte på sig brudklänning! Och svans på det så klart! Heeelt normalt! Och Anncy blev som vanligt "tre äpplen hög!

Sen intogs nån konstig formation på golvet. Vet inte om vi lekte fotbollslag? Och ja, jag är helt nykter! ;-)
 

Sen hade vi prisutdelning för TV-musik-quizet. Jag var helt säker på att vinna... men Madame slog mig! Och vann en flamingo... som fick fungera som hatt. Smurfhatt?

Sen började det stora deeptalket. Man kanske hade trott att detta skojfriska gäng skulle dansa in det nya året. Men det blev samtal med tough love. Och tillslut sa man åt mig att hålla tratten för jag kunde ju ändå knappt prata!

Innan dess hann jag hosta så högt och mycket att proppen gick!!! Okej, kanske inte hade nåt med mig att göra. Men det kändes som det. Krävdes fyra kloka huvuden ihop för att få igång strömmen igen!


När klockan var 6 (I KID YOU NOT!) kastade jag in handduken. De sista gästerna gick vid klockan 7! Ett bra festbetyg med tanke på att jag var sjuk. Och jag hade haft sjukt kul. Känns som en bra start på det här året. 2013 - festernas år!

Tack världens sötaste slottsmus för du ordnade en sån fantastisk fest! Och tack alla andra för ni sprider sån glädje i mitt liv!

Några av bilderna är Fröken Pralins och Anncys. Klicka på deras namn för att komma till deras bloggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar