2012-11-11

Det här med att va omtyckt...

... eller snarare när man inte är det.

Om jag inte hade byggt upp min självkänsla hade jag stängt in mig och gråtit i en vecka efter helgens konversation på facebook som handlat om mig och hur jag styr gruppen och mitt val gällande nya admins.

Stället bet jag ihop och försökte var PK... och fick huvudvärk (för nånstans ska väl ilskan ta sitt utlopp?).

Vissa av medlemmarna i Fancy Fatshion får mig att känna mig som världens mest hemskaste människa (men jag har rannsakat mig själv och är ganska klar med att jag inte är det).


Jag förstår att man inte kan gilla alla människor. Det gör inte jag heller. Men det har alltid varit viktigt för mig att vara en god människa. Som en fd ”Duktig Flicka” har det så klart varit viktigt att folk gillar mig. Nen jag är van vid att bli omtyckt oavsett om jag försöker eller inte. Antar att det egentligen handlar om att behandla andra som du vill bli behandlad själv. Jag är i alla fall ovan vid att känna mig så ogillad som jag stundtals gjort detta året.

Jag har under ett års tid jobbat hårt för gruppen. Jag gör detta gratis. Och ju mer gruppen växer desto mindre säljer jag av mina egna prylar så jag tjänar verkligen inte pengar på nåt sätt ;-) Jag fixade priser till tävlingar i och med gruppens 1-årskalas. Detta när jag i princip vänder på varenda krona gällande min egen ekonomi. Jag skulle gärna få en specialsydd korsett gratis! Menar inte att gnälla, men det är väl ett bevis på hur ”lite” bryr jag mig om gruppen och dess medlemmar?

Jag har valt att praktisera på ett e-handelsföretag för att lära mig mer så att jag i framtiden kanske kan göra Fancy Fatshion till något ÄNNU större.

Jag startade inte gruppen för att bli "diktator". Jag har aldrig velat bli "chef". Jag startade gruppen för att kunna bli av med kläder och fixa nya under en tid när min ekonomi är i botten.

Men när såna här situationer uppstår får det mig att fundera på vad JAG vill. Ska jag verkligen lägga ner tid, själ och hjärta i något som ger kärlek men också hat tillbaka?
 
Och tänk vad mycket mer fritid jag skulle få utan FF-gruppen.
 
Och så mycket FRID! Vila är prio ett i mitt liv!
 
Men samtidigt så har jag ju blivit rik i själen av alla goda vänner jag fått. Men också blivit otroligt ledsen över dem som inte visat sig vara det.

Jag försöker att vara stark. Jag försöker att vara så politiskt korrekt jag bara kan.
Men jag är fan bara en människa jag också!!!

15 kommentarer:

 1. Keep up the good work!! Har inte velat ge mig in i diskussionen på FF på FB eftersom det verkar svårt att få fram sin synpunkt till en del, men jag måste säga att du gör ett underbart jobb och som du säger kan man inte alltid göra alla nöjda hur man än försöker. Vet att de flesta tycker om det jobb ni gör men tyvärr är det ju ofta de negativa kommentarerna man tar åt sig.
  /Massor av kramar till dig

  SvaraRadera
 2. Jag FÖRSTÅR verkligen inte detta. Jag tycker du gör ett jättebra jobb och att gruppen fungerar jättebra. Visst finns det en del stolliga människor och några kvardröjande annonser, men det är ju inget att hetsa upp sig över? Jag fattar inte.

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst med, men är ledsen över att folk varit negativa. Helt ärligt, dom kan dra åt skogen. Koncentrera dg om det som är bra. Jag gillar INTE dom som är dumma mot dig. Pussar från Sälen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad jag saknar dig sälen. Kram Hamster

   Radera
 4. Frida, först vill jag bara säga att du gör ett fantastiskt jobb på ff, en sida som jag älskar och är inne på flera gånger per dag och jag skulle sakna den enormt mycket. Håller med Anna och säger det samma, fattar inget!! Kanske skall du inte kämpa så hårt med att vara pk, utan tillåta dig att vara människa!! Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket råd du kära anonym... Ska fnula på det... ;-) kram och tack för berömmet

   Radera
 5. Tycker du gör ett bra jobb, har både köpt och sålt en hel del på Fancy Fatshion, men man kan inte göra alla nöjda. Tycker att om man upplever att en grupp är så dålig som vissa verkar tycka, ja, då är det väl bara att gå ur? Minns när jag hittade sidan och hela fatshion konceptet, gud, satt en hel kväll och bara kände mig så bra och fin och att jag var bra som jag är!! Så jag tackar dig Frida, och hoppas att du hittar orken att fortsätta med det här, vi är många som gärna hjälper och står på din sida.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Vanessa! Vilket fint betyg! Kram

   Radera
 6. Men ursäkta, vad i helvete är det för fel på folk? Finaste fancy vän, jag förstår att du blir skitledsen, det skulle jag också bli i din situation, men du måste försöka hitta ett sätt att inte låta de där energitjuvarna komma åt dig. Vad spelar det för roll vad ett fåtal, uppenbara puckon tycker av ren avundsjuka? Kommer dg betyda något om en månad, om ett år? Svaret är och förblir NEJ. Du och majoriteten av gruppen vet att du gör ett grymt jobb, låt det vara DET som påverkar dig, inte den lilla klicken av skitstövlar. Låt dem kräla tillbaka in under sina stenar. Puss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know Åsa. Ibland tar energitjuvar lite väl mycket av min sista energi! Ska försökta ta till mig allt ni skriver och INTE ta åt mig så mycket nästa gång nåt händer! Puss

   Radera
 7. Det är jättesynd att det blivit såhär av något som kändes så fantastiskt förut. Jag hoppas att du vet att trots att vi tycker olika om hur en grupp ska skötas så är det INGENTING personligt mot dig. Men alla kan inte alltid komma överens och driva någonting ihop. Du kanske måste öva på att skilja på privata du och den mer officiella Fridan? Det är jättesvårt men när man väl kan det är det jävligt skönt.

  Hoppas for real du mår bättre snart. Se på mig, det går.

  /Helen

  SvaraRadera