2012-10-17

Stockholm Burlesque Förfest - tacos, tequila n tits!

Förfester är bäst.... ingen protest! Jag och min inneboende Miss Diamond åkte så här (i dagsljus!) till makarna Bijoux. Jag tyckte jag var piffig som hade fjädrar i håret. Men... det är skillnad på fjädrar och fjädrar. Och vad gäller leggings och skorna tog jag av dem sen ;-)
 
 
 
Och det är tur man jobbat med självkänslan när man umgås med så snygga människor. Tre av oss hade fyndat våra klänningar billigt! Dress for less som de säger på ROSS ;-)
 

Vilken tur att Fröken Pralin smygfotade (vissa bilder har jag lånat av henne). Snygga tjejer... beroende av sina smartfåns!

 
 
 Jag invigde min Bettie Page-klänning  (stl 4XL) jag fyndade hos Marika Smith. Jag är glad att hon tröttnat på denna blåsa för jag känner mig som Askungen i den. Eller iaf magisk!  
En figur som dök upp i ALLA konstellationer! Undrar om det inte var hen som var festens medelpunkt?
 
OMG! Taco fiesta! Makarna hade slagit på stort. Jisses så gott det var. Och så fint dukat. Med finporslin. Och tuttglas ;-) Efter en syrlig marängpaj var någon sugen på lite salt! ;-)
Sen åkte tequilan fram. Som ni kan döma av bilderna verkar Miss Diamond inte tycka att Fröken Pralin har den rätta tekniken (inget patenterat trick?). Men shots blev det. Och skratt!
Lite poserande, lite musiklyssnande och tittande, kramande och svansjagande! Det sista av supercharmören Sigge så klart!
 
Och sen tog vi tunnelbanan till Slussen! Snyggast på tåget... så klart! ;-)
 Tack Makarna Bijoux för fint ordnat middag! Och tack Miss Diamond, Fröken Pralin och Herr Munspel för trevligt sällskap. När gör vi om'et?!?
 
 

1 kommentar:

  1. Klänningen var jättefin. Och du helt bedårande i den!

    Kram

    SvaraRadera