2012-10-03

Starka ord!

Jag har nog varit relativt skonad från elakheter gällande mitt utseende och min (över)vikt... Det var jag som var min värsta fiende när jag växte upp. Det var mest jag som trodde att folk tyckte saker om mig. Idag har jag vänt min storhet till en fördel. Och jag duger som jag är även om BMI går i taket när jag ställer mig på vågen! Det är så mycket enklare att leva när jag har slutat väga vad jag är värd! Och genom att bara vara vet jag att jag inspirerar andra tjejer att våga ta plats. Och inte bara på burleskscenen!
Fatshionistastjejerna hade postat den här videon och det är starka 4.21 minuter. I alla fall när man är en tjock tjej som växt upp med att känna sig värdelös för att samhället kräver att man ska vara smal för att passa in i mallen. Åh vad jag beundrar människor som vågar stå upp för sig själva och säga ifrån! Jennifer Livingston, you are truly and inspiration! WORD!

PS: Detta har inget med saken att göra mer än att det var lite kul att hon är syrra till Ron Livingston som dumpar Carrie med en post it i SATC...

2 kommentarer:

  1. Jag fick tårar i ögonen när jag såg det där.. Fast inte bara ledsna tårar, utan stolta och glada tårar. Det där gick verkligen rakt in i hjärtat och kommer att stanna kvar i huvudet resten av den här dagen gissar jag på.

    Tack för att du la ut den på din blogg!

    SvaraRadera
  2. Jag med! För att det var så starkt! Tur att det finns starka människor som står på sig och visar att det inte är okej att ta skit! Kram

    SvaraRadera