2012-10-04

Att stå emot!

Ibland måste man stå emot sin inre röst som säger SHOPPA! JAG. MÅSTE. SHOPPAAAAAA!!!
Jag är bra på att shoppa. Skitabra tom. Och då får man en tom plånbok. Vilket kanske är okej om man kan täcka upp det med ett fullt bankkonto. Men det kan inte jag. Jag kör ju med min torghandlarkrängarbytarstil för att gå runt. Blir säkert blockad snart av mina kompisar som INTE vill köpa pryttlar av mig ;-)

Jag hade en plan att börja skriva ännu mer om mode och visa klädtips, typ mina favvosar på nätet och i butiker. Lägga ner tid på ögongodis. Men... jag vågar knappt gå in i affärer för att det ska trigga "måste ha"-begäret. Vad gör man då? Jag kan ju visa OOTD på mina vardagsoutfits men ärligt talat känner jag mig inte så jävla snygg, cool och inspirerande varje dag. Och är det inte därför man lägger upp såna bilder? För att peppa andra? Nu är ju jag en förespråkare av att visa upp den osminkade sanningen... också. Men kjol och topp varje dag liksom? Och vem fan vill se mig i mysbrallor hemma? ;-) Jag undrar väl egentligen vad folk vill se?!?

2 kommentarer:

  1. Kombinera bara det du har, även om det känns gammalt och ointressant för dig, är det nytt för läsare. Och annars får vi hoppas at du kan få en sponsor till kläder!
    Pussar från en som älskar att se dig.

    SvaraRadera