2012-05-22

Burleskvärldens mest bekväma ;-)

Nämen, vad hamnade jag i för korsettparadis idag? Besökte korsettmakerskan Viola Lahger idag för utprovning av korsett inför Blackbirds Burlesque Cabaret på Astoria 30 maj. Jag, Jolie och Lady F ska hjälpa birdsen på deras stora dag. Can't wait!. See u there! Det här vill ni inte missa!
 Jag är burleskvärldens mest bekväma. Både off och on stage. Men för en kväll och till Blackbirds ära så kan jag nog skärpa till mig. Eller snöra in mig snarare!
Så. Jäkla. Snyggt. Jag. Har. En. Midja. Och. En. Platt. Mage.

PS: Jag har redan en frivillig till mun mot mun metoden om jag skulle tuppa av. Hm... kan man ta med egen syrgas i fräck partyförpackning?!? ;-)

5 kommentarer:

 1. Läckert! Vill också ha!!

  SvaraRadera
 2. underbustkorsetter är nåt av det vackraste jag vet.. jag har en i svart lack och en i svart med vita kritstreck. känner mig aldrig så snygg som i korsett. once you go corset you never go back :D

  SvaraRadera
 3. Men åh vad tjusigt! Och prickar, så himla fiiin. Visst är Karin fantastisk? Vad roligt att du har en Viola Lahger :) Det har iofs inte jag, men de är väldigt vackra! Puss och kram

  SvaraRadera
 4. Den är bara till låns för nästa vecka. Men jag är bra sugen på att köpa den! Men då måste jag kränga massa saker för den kostar 2400 kr! Men helt klart värt med tanke på figuren!

  SvaraRadera
 5. Va snyggt! Tror det står ditt namn på den. :) /Kreti

  SvaraRadera