2011-11-04

Fancy Fatshion medlemsbrev 1

Hej gamla och nya vänner.

Min lilla grupp har växt till över 150 medlemmar. Stort! Stolt i ♥ Flera av er känner jag sen länge irl. Några är nyfunna vänner genom bloggar. Vissa har köpt kläder av mig... och fick mig som vän på köpet! Men de flesta är främlingar. Främlingar med ett gemensamt intresse av att gillar kläder OCH att köpa för mycket kläder... som sen aldrig används!

Jag startade den här gruppen för att jag saknade ett bra forum att sälja och byta kläder. Min tanke var inte att köpa så mycket kläder själv men har visst precis köpt en rödvitprickig blåsa ;-);-) Förra året kom jag till Las Vegas när jag sålde halva min garderob och en bit av min själ på min blogg/tradera/blocket/facebook/mm. Min första plan var att jag borde livnära mig på nåt sånt här när jag blir stor, men just nu nöjer jag mig med att sälja saker så jag hittar i min egen garderob :-):-)

Eftersom gruppen bara är veckor gammal känns det som en grupp under uppbyggnad. Jag tar tacksamt emot tips och idéer om hur vi kan förbättra den (tack Susanne och Michaela för guidning om gruppmail).

- Nu finns ett album döpt "Klädtips" (tack för tips Helen).
- Jag har också gjort ett album "Fancy fynd" som ni gärna får fylla på med egna bilder på hur andras kläder satt på er. Albumbilden är jag själv iklädd Evelyns vita stickade tröja!
- Jag kommer också framöver skapa dokument där man hittar viktig info. Har ju bland annat pågått en het strumpbyxdebatt och en londonklädtipstråd.

Vi har också hunnit med en klädbytarsäljarträff hemma hos mig i Stockholm. Succé! Fler lär det bli!
http://fancylane.blogspot.com/2011/10/fancy-fatshion-kladbytarsaljardate-1.html

Så låt shoppandet, bytandet, säljandet fortsätta. Bjud in era kurviga vänner. Och adda mig som "vän" ni som vill. Jag har lite samma motto i gruppen som hemma hos mig "känn er som hemma"

Trevlig helg!
Kram Fancy Frida
http://fancylane.blogspot.com/
(om en överviktig tjej som började med burlesk, började gilla sig själv ännu mer och som shoppar alldeles för mycket kläder)


PS:Tänk på att inte lämna ut kontonr på fejjan. Jag litar på människor men inte på facebook ;-);-)

2 kommentarer:

  1. haha, det var så lite så, du hittade ju lösningen hur man mejlade själv ändå utan min hjälp! ;) (btw, det är jag som är susanne)

    SvaraRadera
  2. Tack :-)
    Allt faller på plats till slut.

    SvaraRadera