2011-10-22

Second hand heart ♥

Vissa tror att loppisar och second hand är ett nyfunnet intresse. Men så är inte fallet! Jag är uppvuxen med en loppistokig mamma och har tillbringat många tidiga lördagsmornar på Skärholmens loppmarknad när jag var liten. Skillnaden är att nu är det många av mina vänner (eller nyfunna vänner) som också gillar eller lärt sig uppskatta denna shoppingform! Och retroprylar ligger ju i tiden! Och det var på tiden jag fick ork nog att börja göra om här hemma!
 Ibland fyndar man mycket.
 
Och ibland är det bästa kompisen som hittar nåt som matchar fatet ovan!
 
Och då kanske jag fyndar nåt litet KÄRLEKsfullt åt oss båda.
 
Ibland fyndar man bara vitt.
 

Och ibland fyndar man tur... Men jag vill gärna ha lite mer... så ser ni en sån här plastic fantastic prettye please köp den åt mig!!

Ibland hittar man nya prylar till bra priser. Iittalaskål 70 pix!
 Slutsats: Jag börjar bli som min mamma.
HJÄLP!!! ;-)

6 kommentarer:

 1. Hahaha, och jag har det från min pappa. Han brukade också lyfta upp mig i containers, så att jag kunde titta efter saker där. Storskrald är ju fantastiskt, fick ju tag på en designstol där för några månader sedan. Loppis i DK kan vara lite billigare än Sverige. Ska se om det inte är någon då ni kommer på besök.

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska iittala-fynd!!!!!!!!!! :O

  SvaraRadera
 3. Kan du kommentera nu Annika? Hurra!!!
  Nedersta Iittalaskålen kostade 70 kr och när jag var där hade hon en till. Säg till om jag ska kolla efter den till dig.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag kan kommentera från min iphone :)
  Jamen faten och skålarna med bubblor eller vad man ska säga är ju också iittala och I want!!!! :D

  SvaraRadera
 5. Älskar hela inlägget, väldigt fina prylar.
  Mest älskar jag den fina iittala-skålen med rådjuret (eller vad det nu är, jag intalar mig själv iaf att det är ett rådjur) eftersom att jag själv har två muggar med samma motiv på. Helt underbart!

  SvaraRadera
 6. Divan, om den finns kvar till den billiga penningen så kan jag köpa och posta? (el så hämtas den hos mig). Men nu kan den ju ha gått åt för den var så billig.
  Och tack. Jag älskar också inlägget och mina prylar. Och kommentarer om dem :-)
  Kram

  SvaraRadera