2011-08-14

Är DU Sveriges nästa plusmodell?

Eller kanske JAG? Kanske dags att damma av de gamla modellerfarenheterna...
Nu utlyses för första gången modelltävlingen Sweden´s Next Plusmodel, ett i samarbete mellan bland annat Plusmodel Magazine, ett av USA största plusmodemagasin, Sveriges ledande plusmodeblogg Beyond-Sizes och Upscale of Sweden.

Intresserade kandidater inbjuds att anmäla sig till SNP2011@plusmodelsofscandinavia.se senast den 30 augusti. Tävlingens jury består grundaren och chefredaktören för Plusmodel Magazine Maddy Figueroa-Jones, redaktionen på Daily Venus Diva, Robert Rydberg som är en av Sveriges ledande stylister och flerfaldigt utnämnd av ELLE som Årets Stylist, Thina Grotmark på Beyond-Sizes.com med fler. Vinnaren samt finalister kommer att koras den 2 september.

Vinnaren inbjuds till en professionell styling och fotografering hos Peder Bollnert i Stockholm den 10 september. Samtliga kostnader inklusive resa inom Sverige samt hotell betalt. Både vinnarens och finalisternas bilder kommer att publiceras i Plusmodel Magazine med fler modemagasin i samband med reportage om tävlingen.

Du som är i storlek 42 eller större, mellan 16-40 år, och är intresserad av en karriär som modell i Sverige och internationellt, skicka in 4 bilder inklusive huvud/bröstbild, helkroppsbild i färg och god upplösning med information om dig själv, hur gammal du är, din längd, storlek samt kontaktuppgifter.

Gå med i facebookgruppen. Eller läs mer om det på Beyond Sizes.

1 kommentar: