2011-07-18

On demand: axelbandslösa BH:s?

Jag fick en fråga om vad jag använder för axelbandslösa BH:ar.
Så här kommer svaret OCH BRÖSTEN!!!
Jag resonerar att om jag kan visa upp mina bröst på burleskscenen bör jag kunna visa upp dem här. Alla har ju olika bröst och det här kanske gör det lättare att förstå hur jag lyckas klämma in mina;-) Idag är jag och mina bröst vänner trots att de är olika stora OCH alldeles för stora! Det är både bra och dåligt att ha stora bröst som stjäl uppmärksamhet från annat. Och de gör de till och med när de inte är klädda i guld ;-)
Jag har köpt mina axelbandslösa BH:ar på Lindex. Jag lyckas klämma i mig i en storlek 95DD. Denna modell finns även i svart. Egentligen är den nog liiite liten i och med att hela bröstet inte får plats i kupan. Men det funkar med kläder på även om det kanske inte blir en riktig "hylla" som man kan lyckas med i en BH med axelband!
 
Den här modellen gillar jag ÄNNU mer. Lindex Generous även den i 95DD. Det är lite spets på och kuporna håller boobiesarna bättre på plats.
Och så här ser min axelbandslösa bikiniöverdel ut. Även denna från Lindex Generous.

Och så här ser de (och mina "volanger") ut bakifrån. I och med att de är tre hyskor behöver man aldrig vara rädd för att den ska gå upp!
Så Lindex är mitt tips storbystade sisters. Kan jag klämma mig in i deras (största) storlek så borde du kunna det!
Och har DU nåt annat bra tips får du gärna skriva det i en kommentar!

12 kommentarer:

  1. Åh tack så mycket för hjälpen! Ska genast uppsöka Lindex och prova!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du hittar det du söker! Så att burleskklubbarna i dina hoods får njuta av lite bara axlar!!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Från en annan storbystad donna... Håller med om att Lindex gör bra grejer för behagen!

    /Miss D

    SvaraRadera
  4. ... och ps.. vad SNYGG du är!

    /Miss D

    SvaraRadera
  5. Jag gillar också Lindex axelbandslösa, behöver verkligen en ny, den jag har sjunger på den där sista versen. Kan du ha deras vanliga? Jag kan rent storleksmässigt men axelbanden är på tok för korta, får bara huvudvärk av den, mkt dumt.
    Och ja, sjuuuukt snygg du är!

    SvaraRadera
  6. Jag köper de flesta av mina BH:ar på Lindex. Oftast från Generous. Har aldrig tänkt på axelnbandsproblem vilket säkert betyder att jag inte provar/använder de "vanliga" :-)

    Och tack för era komplimanger :-D

    SvaraRadera
  7. Lindex generous är ungefär den enda platsen jag numera köper bh:ar på.. Både med och utan axelband.. Fast man får ligga på.. De snygga tar slut snabbt..

    SvaraRadera
  8. åh, jag önskar jag kunde ha lindex bhar, men de är allt för små i kupan :(. funderar på att testa märket elomi som finns på figleaves och se om de kan funka, men känns så omständligt att skicka efter bh från england.

    SvaraRadera
  9. Tack finaste F för finfina tips. Skall ta en tur på Lindex Generous och se om det funkar för mig. Det gäller att de inte sitter för löst runt om, sitter de tight ger de ju en håll-upp-funktion. Har tyvärr erfarenheten av att om de sitter tight och därmed håller upp, så rullar eller viker de ned sig bak... men som sagt. Worth a try! Kram LisaW

    SvaraRadera
  10. kupmässigt tycker jag det ser jättebra ut, men bakifrån ser den för liten ut. har du testat att sätta dit bh-förlängare som jag tipsade om på fb? :)

    SvaraRadera
  11. Thanx babe, har förlängare som jag använder ibland. Allt beror på vilken klänning jag har. Ibland är lite ryggvolanger mer värt än att kupan ska halka ner där fram ;-) Även om jag visar burleska bröst på scen gör jag det inte privat (eh... mer än i detta inlägg då rå).

    SvaraRadera
  12. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera