2010-02-28

Fina komplimanger

Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner! Vänner som faktiskt låter mig veta hur värdefull jag är och hur mycket det uppskattar mig som vän!

Jag är såååå känslig nu. Så när Miss D peppade mig för att jag skulle pallra mig iväg till Trollhättan så började jag böla åt hennes:
"Frida, du skall verkligen veta vilken ikon du blivit inom burlesk-sverige. Ditt namn kommer alltid på tal när vi intervjuas".
Buhuhu. Så fint! Hon som åkt lite land och rike runt tycker att man bryr sig mycket mindre av utanför-stan-gig. Good to know!

Josse (aka Sälen) i Danmark fick oss att skratta högt framför datorn vi drog skämt om det klock-rena "säl-skap". Hennes kille som jag inte träffat (än) undrade vad hon höll på med, han har ju ingen aning om att mitt online-jag kan ha den inverkan på folk. Hon är ett av mina favvo säl-skap -även om vi inte ses så ofta! Hennes peppingtips var:
"Du borde printa ut alla fina bilder på dig och så hänga dom upp på spegeln. Så varje dag du borstar tänderna, kan du ha en ramsa du sjunger, om hur snygg och fantastisk du är".
Gulle!

En av mina fd kollegor Stor-Anna (som jag heller inte träffar så ofta som jag önskar) skrev i ett mail:
Varje gång jag får frågan "vad skulle du ta med dig till en öde ö?", svarar jag direkt från ryggraden "Frida Nordin"!!! Något annat kommer inte på 1a plats, inte barn, inte man, inte ngn pryl... Inte för att jag skulle ta med dig för att jag räknar med att vi kommer på något klurigt sätt att ta oss därifrån (för vem f*n kan bygga båt/flygplan utan verktyg??? och ursäkta att jag inte ser dig/mig som tekniker), utan för att jag vet att jag kommer ha det jäkligt roligt och dö i ngt urflippat och knäppt skrattanfall. En perfekt död för mig :-) Och nej, jag ska inte tvinga med dig om det skulle bli verklighet, don´t worry :)
Det är nog av de finaste komplimanger jag fått!!!!! Och så sant för jag lär inte kunna bygga en hållbar flotte. Däremot skulle jag ta några kokosnötter, lite vass och använda som burlesk outfit och bjuda på ett nummer och på mig själv ;-)

2 kommentarer:

  1. Du verkar ha fina vänner, Frida.
    Deras fina ord om dig tror jag stämmer väl, känner ju inte dig IRL, men min känsla är att du är en väldigt fin människa, snygg, kreativ och med en stor knippe humor.
    Kram

    SvaraRadera
  2. MuchaLita jag såg ditt inlägg nu. Tack för det fina du skrev. Ibland inser man inte alltid hur lyckligt lottad man är. Enda problemet är att jag har svårt att få tiden att räcka till för alla jag tycker om ;-)

    SvaraRadera