2009-05-15

Att få tiden att räcka till...

Ibland är det svårt. Att få tid till ALLT man vill.
Jag är expert på att fylla kalendern med roliga aktiviteter med kompisar så fort jag får en lucka... när jag inte packat ner kalendern och inte hittar den vill säga ;-) Jag glömmer liksom bort att det handlar om mitt liv och att man måste vila också!!! Och att jag kanske bör koncentrera mig på att packa upp i nya lyan. Och flyttstäda gamla. Och inte bjuda in massa gäster varje dag ;-)
För ibland känns det som hjärnan ska explodera. Som jag är speedad OCH matt av trötthet på en och samma gång.
Jag har ingen stresströskel kvar längre heller. Försvinner mer och mer med åren. Men det har nog hänt lite för mycket (kul!!!!!) på en och samma gång... Men det är väl bara att flyta med... och se till att lägga sig i tid (The Teacher ser till att vi lägger oss i tid!). Det är värre när jag är hemma själv... då blir det TV till seeeeent för hela slanten... Men TV-freaket har inte ens haft tid att ställa in TV-kanalerna rätt... och saknar fortfarande en av fjärrkontrollerna.
Kontroll på tillvaron?????
Not a chance ;-)

2 kommentarer:

  1. Kom igen nu! Ta kommandot i livet! Det går inte bara att flyta med gumman.......
    Även om du har kul!

    SvaraRadera
  2. Haha. Handlar nog om att jag måste sluta bjuda över folk på middagar och fika och istället ta och fokusera på att packa upp ordentligt och städa klart i gamla lyan. Och att jag inte ska bli "som ett barn" och stanna uppe alldeles för lääääääänge när jag inte är med The Teacher... bara för att jag kan ;-)

    SvaraRadera