2009-04-18

Taking a walk down memory lane...

Förutom att känna PANIK över alla prylar och vart i oredan man ska början så är det riktigt, riktigt spännande att förbereda sig för flytt. För en nystart. Bli "Frida på Fridhemsplan"!

Och att packa ner sitt hem i kartonger betyder att man hittar massa saker man glömt bort att man har.
Eller saker man undrar varför man sparat på så länge.
Saker man älskat men nu bestämmer sig för att göra sig av med.
Och prylar man fortfarande älskar att titta på.
Och papper, papper, papper. Pärmar med artiklar och filmomslag jag skrivit. A4 med början
eller slut på noveller och avrivna papperbitar med fina ord, rader eller klokheter. Och dessa modellbilder som jag känner hatkärlek till.

Det är roligt att få gamla flashbacks genom foton, papper och gamla brev man hittar. Men det är också vemodigt när mitt hjärta ömmar över den osäkra tjejen jag var förut. Det är mycket självhat och sorg bakom alla leenden på korten. Och jag tycker det är tragiskt att jag avskydde mig själv så mycket förut när jag inte hade någon anledning att göra det. Tittar på gamla foton som jag vet jag knappt kunde titta på då för jag tyckte jag var så fet... Och idag kan jag se att jag var "normal". Såååååå skönt att inte vara samma person län
gre. Att jag mognat (även om det är skönt att jag vågat släppa på kontrollen och ibland kan bete mig som en teenager ;-) Trots att jag idag är trygg i mig själv kan jag erkänna att det är lite jobbigt att fortfarande känna igen känslan av att väga vad jag är värd... och i och med att jag aldrig vägt så här mycket förut så... Å andra sidan har jag hellre aldrig varit så fancy som jag är nu ;-)

Och darför blev det här den bästa egoboosten ever!!!
Fina-Thina aka Nostalchic har skrivit om mig i sin blogg http://beyondsizes.wordpress.com. Ah, hjärtat svämmar över av stolthet. Tack!!! Jag har ju uppmärksammat hennes blogg tidigare för hennes stilsäkerhet och träffsäkra sätt att uttrycka sig. Det är så roligt när man lär känna likasinnade människor trots att man aldrig har träffats.

Fancytastic Fancy Lane! - Beyond Sizes Som fredagsinspiration vill jag ge er Fancy Lane en snygg kurvig tjej som faktiskt alla, oavsett storlek borde inspireras av. En tjej som gjorde verklighet av drömmarna.
Läs hela blogginlägget här.

3 kommentarer:

 1. Underbart skrivet om en underbar tjej! och vilka vackra blider....

  SvaraRadera
 2. Jossekatten2009-04-26 13:40

  Jag spår att Fridemsplan snabbt kommer byta namn till Fridaplan!

  SvaraRadera
 3. Mjao! Du är välkommen till vilket som! :-D

  SvaraRadera