2009-04-24

Självkritik

Jag fick se hur artikeln i Topphälsa kommer att se ut... Jag vet inte vart den "kroppsstolta" tjejen tog vägen för på en sekund blev jag väääääääääldigt självkritisk. FÖR självkritisk enligt grannen (bra att mina vänner tar ner mig på jorden both ways!).
Handlar nog om att jag inte var riktigt bekväm med klädvalet (jag är coolare irl) som inte är jättesmickrande för min figur. Och jag tycker det fanns bilder där jag var "snyggare" i ansiktet.


Men... jag hajjar att de väljer härliga bilder som ska illustrera min stolthet. Och jag ser bra stolt ut på burleskbilden! :-)
Så... jag ångrar inte att jag ställde upp. Jag är nöjd med texten. Jag är väldigt ärlig om mig och mitt liv och jag hoppas att det kan inspirera någon annan. För kan jag må så här "bra" idag efter alla år av selfdestruct kan vem som helst det.... Promise! Men det hindrar inte att man då och då faller i osäkerhetsfällan och känner "ångest" igen... men nu så vet jag att det snabbt går över!

Tidningen kommer ut i mitten av maj och jag lägger ut en större bild och hela texten då.

5 kommentarer:

 1. Du är ju skitsnygg på bilderna! Vad snackar du om! SKÄRP DIG!!!!

  SvaraRadera
 2. Förresten, jag gillar att du har lite "strikta" kläder på dig. Det är snyggt. Du verkar ju passa i allt! Kramar

  SvaraRadera
 3. Allt klär en skönhet eller vad är det man säger, haha ;-)
  (och så var självförtroendet tillbaka igen)

  SvaraRadera
 4. Lova att maila mig när tiden kommer ut, den vill jag självklart köpa:D Sträck på dig och var stolt, jag tror du kommer inspirera massor av människor!

  SvaraRadera
 5. Tack Thina. Tidningen skulle komma ut i mitten av maj tror jag. Lovar att säga till!

  SvaraRadera