2009-04-24

Inför fotografering av Kurviga.com

Alex kom och hämtade mig efter jobbet och jag var ovanligt lugn för att ha varit med om en "mobilolycka" när alla sms och telefonnummer inlagda sedan december försvann (så bra var den uppdateringen av programvaran). Hemma hos Alex provades det kläder inför nästa veckas fotografering för hennes fantastiska sajt http://www.kurviga.com/ som fått välförtjänt uppmärksamhet i media!
Varför Alex koncept kommer att fungera är för att hon själv är kurvig och vet hur man vill att kläderna ska sitta. Och för att hon vågar satsa på kläder som FRAMHÄVER kurvorna istället för att DÖLJA dem. Wonderful! Och det känns wonderbar att få äran att visa upp kläderna. Och jag ÄLSKAR min nya rosa sommarklänning därifrån. Pretty, pretty, pretty in pink!!! Det är bara att våga inse att våren är här och våga vägra svart ;-)

Jag var helt slut när Alex skjutsade hem mig. Helt fucking jävla slut. Gäspade järnet. Och Alex också. Jag vet inte vad som var jobbigast... att prova kläderna... eller att tycka till om kläderna, haha.

Update och lite smakprov nästa fredag...

5 kommentarer:

 1. Allt klär verkligen en skönhet! Du är jättepretty in pink! Vårsöt som en jordgubbsmjukglass....

  Varför säljer dom inte mjukglass med smak längre?? Päronmjukglass är ju underbart!

  Måste gå och köpa mig en vårklänning jag oxå (och en mjukglass)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men det var ju jag som var jobbig!!! Hahaha! Staffan var het chockad när hon såg hur jag gick klädd, hahaha jag dööör... han tittade frågande och undrade om jag representerade mitt märke... ibland får man vara galet trött i mjukisbrallor. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 3. Bettan, åh vad härligt att liknas vid en jordgubbsmjukglass. Petra min kompis kallade mig "cupcakes" idag :-)

  Alex, glöm inte att du faktiskt representerade ditt märke när vi sågs. Hehe. Men ska man bära tungt och ta tunga beslut så måsta man va skönt klädd. Eller ska kurviga börja ta in träningskläder (i mjuka sköna material så klart) kanske???? ;-)

  SvaraRadera
 4. vad otroligt roligt att det var just du som fick bli fotad för kurviga. Alexandra är en sådan härlig tjej!

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det kul.
  And it takes one to know one... Då är vi ju TRE härliga, kurviga tjejer :-D

  SvaraRadera