2015-01-17

Nyår på Killinge Hill


Att komma in i de gamla goda bloggvanorna är svårt. För nu postar jag ju mest bilder på Instagram som en miniblogg. Ligger redan efter på det nya året ;-) Men här ett inlägg om mitt nyår ;-)

Temat var hatt som symboliserade det gångna året. Jeeese. Men det ändrades till en hatt eller håraccessoar. Men jag tänkte till. Och skapade en kreation som symboliserade det kommande året. Jag köpte en stor sätta-på-paket-rosett och klipp och klistrade med ord jag önskar mig 2015. Kärlek. Hälsa. Jobb. 


Alla var finklädda. Både stora och små. Värdinnan Fröken Pralin hade plastblommor och en ljusslinga i håret... We. Think. Outside. The. Box. 

Herr Munspel var stolt över sitt "Hommousberg". Hehe. Tre burkar kikärtor till 5 personer! 


Det var knytis och det bjöds på diverse godsaker. Min nya favvo är GRÖNKÅLSCHIPS!!!


Det var dukat fint inne i salongen. Och på den här middagen fick man ha hatten på vid bordet!

Kan man annat än älska TGR för alla roliga produkter de har till fester! Mycket poppis! 


Det var också poppis att röka upp en cigarr på några minuter för att få ett bra fake-pipa-kort. Vi kan väl säga att den ovana storrökaren blev lite snurrig ;-)

Man behöver inte vara många. Man behöver bara vara galna för att ha rolig. Love my friends! Bara en i Team Leopard som saknas!

Själva tolvslaget blev ett förvirrat spektakel när vi glömde tända tomtebloss, Teresie ljusslinga och inte fick i oss alla 12 vindruvorna i tid. Men inte ens Loa höll väl tiden? :-)


Jag kom inte i säng förrän halv 4 men somnade glad och lycklig över att ha så fina vänner. Känner hopp inför framtiden. Hit me 2015! Hit me with love and luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar