2013-01-27

Veckans app: SnoreLab


-Hej, jag heter Frida och jag snarkar. Och första natten jag provade min nya snark gratisapp "SnoreLab" snarkade jag 79% av natten. Visserligen var jag lite förkyld. Men jag har fortsatt snarkandet. Ligger oftast mellan 30-50%. Yikes! Kan nog aldrig mer säga att jag bara snarkar ibland. Särskilt inte när detta är en app som SPELAR UPP snarkningarna också. Jag satt och gapade första gången och tänkte "Det. Där. Kan. Inte. Vara. Jag." Men det var det... Rekommenderar dock appen till dig som är nyfiken på om du snarkar. Ska vi jämföra diagram?!? ;-)
 

9 kommentarer:

 1. Jag kollade upp appar för en liknande, eftersom jag har en android och inte iphone ;) Jag köpte en app som heter SnoringU men den gav inte speciellt mycket data :( Fast det var ju lite 'kul' att höra hur man låter när man sover;) Sammanfattningen från snark sessionen såg ut så här: https://lh5.googleusercontent.com/-Q6DsE66ZTXM/UQYRv7tfAgI/AAAAAAAADvo/gaf1umfJZlI/s640/SDC13134.JPG/
  Jeanette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite svårare att förstå :-) Kan du förtydliga dina resultat? :-)

   Radera
  2. Det verkar mest ligga tungdpunkten på att man kan ställa in den på att den "väcker" en när man snarkar till ;) Den funktionen stängde jag av ;) Ett diagram kan jag också få fram men det säger ingenting.

   Radera
  3. En bekant hade provat "Sleep as android" och den verkar visa typ samma grejer som min Iphone app.

   Radera
  4. måste jag testa, tack för tipset! (dvs om den är komartibel med min mobil ;) Instagram funkar tydligen inte på min modell fast det är appen för andrioder)
   kram

   Radera
 2. Nu kommer jag väl här och slår in öppna dörrar, men har du gjort en sömnutredning? Det känns som att sömnkvaliteten riskerar att vara rätt kass när man spelar trombon på det där viset om nätterna? Och då borde man bli rätt trött om dagarna också? Det kanske inte är enda orsak till din enorma trötthet, men en bidragande kan det nog vara.

  Kram från en som inte vågar ladda ner sån läskig app! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Slå upp dörrar är bra ;-) Jag har både problem med att somna och att vakna. Och kan vakna flera gånger om nätterna. Jag gjorde en sån utredning för två år sen på eget initiativ. Visade "bara" att jag var något som hette "social snarkare"? Varför jag laddade ner appen nu var för att kolla när även nya läkaren nämnde sömnapné men sedan slog bort den idéen då jag redan kollat det. Men ska ta upp detta att jag snarkar inte ibland. Jag snarkar varje natt!

   Radera
 3. jag har läst nånstans (men vet inte om det stämmer) att om man snarkar så stör man själva sömnen och sover inte riktigt, så med andra ord, räkna bort timmarna du snarkat från din totala sömntid. kanske slutar på 2-3 timmar sömn totalt. klart som fan att din kropp inte mår bra när den aldrig får tid att återhämta! :)

  SvaraRadera