2013-01-16

Det är skillnad på 13e och 30e!!!

I helgen fick jag världens chock när jag fick ett sms från min coach på Arbetsförmedlingen om att min praktikperiod gick ut den 13e och jag behövde anmäla mig som arbetslös igen! CHOCKEN! Inte ett sms man förväntar sig en lördag! Speciellt inte när man i sitt förvirrade tillstånd trott att man skulle jobba till den 30e (och jobba på att övertala dem att jag skulle få va kvar). VAD SKA JAG GÖRA NU DÅ?!?

Det är tvärkört för mig att få fortsätta praktisera trots att jag trivs på jobbet. Arbetsförmedlingen vet att jag mår dåligt/är sjuk och tycker att jag bör sjukskrivas i och med att mina ersättningsdagar tickar på (vilket är omtänksamt av dem som tänker på mig hälsa). Jag har praktiserat så länge utan att det leder till att jag är på en arbetsplats mot lönebidrag. Men jag förstå
Chefen som inte vågar chansa ifall hon får stå för kalaset vid en ev sjukskrivning (för hon tycker ju också jag ska sjukskrivas). Och jag förstår arbetsförmedlingen. Men jag förstår inte vad jag ska göra nu...

Läkarbesök och genomgång av provsvar i veckan. Och sen nytt möte med arbetsförmedlingen.

Tröstshoppade lite burkar efter mitt besök. Tröstshopping av världens finaste burkar! Har nån någonsin sett dessa gröna äppelburkar förut?!?
Jag visste inte att den fanns i brun version så jag blev mäkta glad. Bara en gul som fattas till samlingen sen!
Och så en liten fågelburk. Den stora burken är en av de dyraste burkar jag någonsin köpt men jag hade sneglat på den länge innan jag slog till. Nu har jag mitt yogi-the i. Undra vad lillan ska få innehålla?

2 kommentarer: