2012-12-09

På fest via SKYPE!!!

Vid det här laget tror jag att ni känner mig så pass väl för att veta;
1. jag och mina kompisar ser anledningar i allt att ställa till med fest !
2. jag har jävligt svårt att "missa saker" (speciellt när jag hade planerat en grym outfit!)
 

 

Men... som tur var är jag så pass lyckligt lottad att om jag inte kan ta mig till festen så tar sig festen till mig... via skype! Och jag lovar det var inte ens MITT förslag! Jag hade värdinnans förberedelser i bakgrunden medan jag lät Harry Potter underhålla mig på stora tv:n!


När de första gästerna börjar anlända kan de knappt tro sina ögon. Fröken Pralin sa åt mig att gå och lägga mig!!! Fast sen började hon också ta kort ;-)

 

Sedan började det spåra när nya gäster dök upp. Jag tror dock allt var Pralinens fel som hade med sig sitt senaste konstverk som hon virkat!

 

Sen tog vi en paus. Jag kollade "Så mycket bättre". Och så fick jag kolla in festen när stämningen blivit ÄNNU bättre. Madame hade dykt upp iförd bikini och badmössa ;-)Jag sov i omgångar så nån gång vid 1-1.30 bad de mig koppla upp mig på skype igen. Man kan väl säga att bubblet stigit dem åt huvudet? ;-)


Vad säger man? Skönt att veta att det finns sätt att gå på fest fast man är sjuk. Och tur man har så sjukt roliga kompisar som vill det ;-)

 
PS: Fast vid kl 5 vaknade jag till liv igen och fastnade med en kompis i facebookchatten där hen beskrev meningen med livet som "sex" medan jag slog fast att mitt ord är "skratt". Och jag skrattade verkligen gott hemma i sjukstugan trots att jag inte kunde närvara in persona!


Här kan ni läsa blogginlägg om samma fest från;

Mrs Murphy

Fröken Pralin

Anncy

3 kommentarer:

  1. UNDERBART ju....de där måste jag ta efter ngn gång...hahahaha Man kan ju ta de ett steg längre, men då blir de en helt annan typ av fest*s* ;) kram från Pinglan

    SvaraRadera
  2. Sjukt kul fest, sjukt att festa med BFF som festar loss (eller inte) trots att hon ligger hemma i soffan, sjukt mycket bubbel, sjukt mycket glas som gick sönder och sjukt att ha en fest för att man fått ett nytt badkar! Det här gör vi definitivt om igen om ett år...men då får någon annan ligga sjuk framför skype ;).

    SvaraRadera
  3. Åh vad fint! Sälkramar

    SvaraRadera