2012-11-10

Surprise 2!

Hipp! Hipp! Hurra! Fröken Pralin hade ordnat en riktigt fin födelsedagsöverraskning för Trumpetarn! Dagen ägnade de åt bubblande och massage och på kvällen satt en skara härliga människor och väntade in huvudpersonen på Tabbouli. Jisses vilken mat! Vissa rätter lite för dyra för min plånbok men kycklingen med vitlök och yoghurt som jag valde smakade gudomligt. Jag åt tills jag blev med en libanes!!! Tanken var att vi skulle gå vidare och vi gjorde ett tappert försök. Men när det var för trångt både på Folkbaren och på Häktet så smet jag ifrån sällskapet och tog 4:ans buss hem. Nöjd med kvällen. Behöver inte alltid vara en helkväll för att va helnöjd! ;-) 

Och min outfit? Hösten är min grej. Jag älskar min skinnjacka! Jag älskar att ha kjol. Och jag älskar mina stövlar fyndade av Michaela i FF-gruppen! Och så billigt färgglatt Primark halsband på det!

2 kommentarer:

  1. Ja, det blev verkligen en lyckad överraskning! Mårten var så glad över hela dagen :). Vi hamnade på Rival efter du gått, vi tog något och dricka och sedan begav även vi oss hemåt så man kan säga att du gick när allt var på topp :).

    SvaraRadera
  2. Skönt ni inte hamnade i finkan sen ;-) Kan itne sluta tänka på den goda maten!!!

    SvaraRadera