2012-11-18

Roadtrip utan mål

Madame summerade vår dag så bra; "Lunch på Saltå Kvarn, "apostrofer", ett draknäste, Järnas version på Ullared, en tur till ett toallettlöst Gnesta och sen afternoon tea i Trosa - en bra dag helt enkelt :)"
 
Vårt första stopp på spontana roadtrippen var det enda inplanerade. Lunch på Saltå Kvarns kafé! Yum! Inte nog med att det var jättegod räksmörgås... vi satte tänderna i en chokladkaka i TRE lager!
Självklart upptäckte våra rutingerade loppisögon en skylt... men tyvärr var allt för dyrt för vår budget. Undra om vi kommer att ångra att vi inte köpte med oss drakblodet? ;-)
 Sen fick vi lite Las Vegas "Ross-feeling" när vi skulle in på hem ljuva hem. Vi köpte inget där heller trots helcoola brillor och "hippie-garn"! 
Jag ångrar nog lite att jag inte köpte flamingoglasögonen... men det enda par som fanns kvar var trasiga :-(
Gnesta var ingen höjdare så det blev ett snabbt stopp med promenad i duggregn.
Att gå över TRE broar blev dagens grej. En av den beträdde vi på egen risk. Scaaaaary!!!
 
Vi avslutade med afternoon tea i Trosa. Marsipangården med kutterkonfekt var en höjdare! Vi rekommenderar ett besök både för att fika på plats, och för att köpa med er godsaker hem. 
I mörker fick vi guidad tur vart Arvid växt upp (OCH SPELAT BOULE!). Och sen bar det hemåt i den becksvart eftermiddagen.
 Vi får se vart vi hamnar nästa gång vi kör omkring på måfå...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar