2012-11-14

Perfekta chickliten!

Jag läser böcker alldeles för sällan trots att jag har en gigantisk en-dag-ska-jag-läsa-denna-bok-hög! Satte tänderna i presenten jag fick från mamsen i somras, och det var ett bra val som fick mig att skratta högt mitt i natten! För när jag hittar en bra bok har jag nämligen svårt att lägga den ifrån mig! Önskar jag skrivit den själv!
 
 
Speeddejting? Dildodrinkar? Benmärg till middag? Sarah utesluter inget i sina försök att hitta den rätte.
 

Sarah Sargeant, skådespelerska/servitris, har varit singel i tre år och har inte haft sex på 351 dagar. Torkan är så extrem att Bob Geldof nog hade arrangerat en välgörenhetsgala bara han vetat om det. De senaste fem månaderna har hon samlat mod till att bjuda ut den tunnhåriga bartendern med ölmage nere på stampuben, men när hon får till svar att han hellre stannar hemma och ser Narnia på dvd svär hon på att aldrig ha något med det motsatta könet att göra igen. Hennes familj och vänner tycker annorlunda.
De anmäler henne till en dokusåpa (som hon visserligen inte vill vara med i, men rackarns vad det svider när hon inte blir uttagen), övertalar henne att gå på speed-dejting och att starta en blogg. Och helt plötsligt upptäcker Sarah att hon har ett uppdrag att utforska femtio sätt att hitta den rätte.

1 kommentar: