2012-11-17

Introducing: Super-Frida!

Igår satt jag barnvakt åt mina favvisar Lilla C och Lilla I. Eller Super-C och Super-I som vi kallade oss hela kvällen. Började med att Lilla C ritade en supermanlogga. Själv gjorde jag ett hjärta. Sen lekte vi pizzabagare, med smarrigt resulatat. Sen var det dags för "fredagsmys" vilket innebar glass framför tv:n. Fast kidsen tröttnade ju snabbt på att sitta still så det blev också spela piano, bygga koja, ha "samling" och sjunga och spela wii. Barnvakten fick nog MVG med tanke på att varken kidsen eller katten gick och hälsade när föräldrarna kom hem ;-)
 

6 kommentarer:

 1. Hej! Jag tänkte köpa samma klänning som du har på dig på bilderna, den är jättefin! Jag tänkte bara kolla hur den är i storleken? Vilken storlek har du? Tack för hjälpen! /Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag antar du menar min andra asosklänning med svanar? Jag har stl 22=50 (och jag har stl 50 annars och är 168 lång).

   Radera
 2. Nej jag mena den här! Den finns på ebay :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jaha, jag tänkte för att den var slut. Jag tror jag har stl 22 i denna också (klippte bort lappen för den stack lite i nacken). Men den är liiite stor i stl.

   Radera
 3. Crap, den finns bara kvar i 24 och jag har 50, hoppades att den skulle vara liten ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du större byst än mig kan det funka men annars är jag rädd att den blir för pösig :-( Fast om den är billig så kanske värt att chansa?

   Radera