2012-11-07

Four more years

Va? Skriver jag ett inlägg om... POLITIK? Är jag inte riktigt frisk? Politik och jag går inte riktigt ihop. För jag har alltid resonerat att politiker ljuger under sin valkampanj och sen inte levererar det de ljugit om.

Igår när jag inte kunde sova (naprapatbehandlingens eller naprapatens fel?!?) hamnade jag mitt i USA-valet. Jag erkänner att jag inte varit så engagerad för jag stenhårt trott att Obama skulle ta hem segern för att en abortmotståndare som vinnare känndes oklart. Tills jag börjar inse att det är jämnt. Så istället för att sova fick jag lära mig mer om två intressanta politiska karaktärer... och deras familjer. När jag vaknade så var det Barack Obama som vinnare. Four more years!


Foto: Carolyn Kaster/AP
Och så är jag en sucker för stora leenden, stora känslor och publika romantiska tal!

"Let me say this publicly: Michelle, I have never loved you more. I have never been prouder to watch the rest of America fall in love with you, too, as our nation's first lady."

Naaaaw.

2 kommentarer:

  1. sitter och tittar på nån sjukhusserie på 3an om patienter som behöver elkonvertering pga förmaksflimmer.
    symptomen var bla trötthet och inte orka och mycket flås trots liten ansträngning. tänkte på dig då, vet inte om du har några hjärtproblem, men jag tänkte att jag ville dela informationen iaf :)
    http://www.1177.se/Vasterbotten/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Formaksflimmer-attackvis/

    SvaraRadera
  2. Thanx babe, jag har tydligen ett fint hjärta enligt ekg. Kram och tack ädnå

    SvaraRadera