2012-10-24

Trötter

Ja jisses. Jag är så trött. Verkligen jättetrött. Så trött på att vara trött. Och jag vill verkligen inte fastna i träsket där jag blir trött på att trötta jag klagar (igen!). I måndags skulle jag ha träffat tjejgänget och käkat middag... jag skulle bara sova middag på soffan innan. Och sen vaknade jag i tid till att jag skulle vara där. Igår behövde jag sova middag också för att orka med reuinion med Community. Det handlar inte om att jag inte vill göra saker. Handlar inte om att jag inte har lust att göra saker. Men kroppen orkar bara inte med. Har ääääääntligen fått ta om prover hos doktorn och nu hoppas jag att de ska visa... nåt! Tills dess får jag väl slumra vidare...

5 kommentarer:

 1. HÖSTEN darling!!! Puss!!!

  SvaraRadera
 2. Nja, tyvärr inte bara hösten. För hösten gör inte att det är svårt att andas :-( Men man blir väl inte direkt piggare av brist på solljus (d-vitamin).

  SvaraRadera
 3. Nä..det är på tiden att läkaren ger dig remiss till solen och att du får en personligassistent med dig (läs mig)!!

  Skämt och sido, är så ledsen att tröttheten byggt en barriär mellan dig och allt kul som händer. Jag hoppas verkligen att provsvaren gör dig klokare på vad det är som spökar. Love you trötter!

  SvaraRadera
 4. Tar gärna med mig dig som personlig ass ;-)

  SvaraRadera
 5. "Hello, this is my personal ass. We are going on a holiday together."

  SvaraRadera