2012-09-14

Inte konstigt man blir fucked up!

Jag blir mörkrädd. Det är inte konstigt man blir fucked up i huvudet när man ser hur kändisar retuschas hit och dit. Lady Gaga pryder italienska Vogues septembernummer. Man tvivlar nästan att det är hon när man ser bilden. Jag undrar om Gaga själv är nöjd? Think not! Hon som står för att våga vara sig själv. Hm... Tråkigt när en sån färgstark förebild förändras för att det är ett omslagsfoto.

 
Det här är skälet till att jag väljer att inte bara visa "snyggbilder" på mig själv. Även om jag accepterat mig själv så tycker jag inte alltid att jag är snygg (hell no!). Jag kan mina vinklar, vet hur man kan dölja haka/hakor genom att fota ovanifrån eller genom att hålla ajfånen framför hakpartiet om man fotar sig i spegeln. Hålla in magen. Trycka upp brösten. Jag kan typ ALLA trix. Men det gör ju att verkligehten blir en annan om man bara visar upp de bilderna. Så i min blogg, tillskillnad från många andras, kommer du få en härlig mix av alla mina face (och frisyrer!). Good... as bad! Enjoy!

3 kommentarer:

  1. Därför vi gillar dig så mycket!

    SvaraRadera
  2. Fast jag gillar det här, när man ser att det är tydlig retuschering och GALET bättre än de där smygretuscherade, när man bara tror att det är en helt perfekt människa man ser. Jag tror att omslagsfotot ska påminna om överdrivna modesketcher och där lyckas det ju. Det är överdrivet, galet och UPPENBART retuscherat och fixat, det ser ju alla. Då är typ omslagen av den här typen: http://cdn1.kimkcdn.celebuzz.com/files/2012/07/kim-kardashian-magazine-covers-cosmopolitan-4.jpeg värre, för det är luras man att tro att allt är naturligt och att Kim Kardashian är så där perfekt, att det är äkta, medan det säkert är minst lika retuscherat och fixat som Gagas omslag. Det "naturligt" retuscherade och vackra ger mig betydligt mer ångest än det överdrivna, galna och crazy.

    SvaraRadera
  3. Jag håller med, hon ser mer ut som en seriefigur på den retuscherade bilden. Ett omöjligt kroppideal som jag hoppas inte någon eftersträvar. Har du sett hur hon ser ut i Bad Romance-videon? Disneyögon!

    SvaraRadera