2012-07-28

Varning för rumpchock!

*VARNING FÖR RUMPCHOCK**VARNING FÖR RUMPCHOCK*VARNING FÖR RUMPCHOCK*

En av mina gamla synder är att jag har visat min rumpa i en tidning. Mamsen tycker alltid att jag haft hyss för mig och det här är en av de saker hon INTE gillade. Men för tio år sen valde jag att ställa upp i ett reportage om rumpor för att stärka självkänslan. Om jag inte minns fel var fotograferingen samma dag som jag blev tillfrågad. De hade PANIK över att hitta en större tjej som ville ställa upp! Jag tror jag bad om en timmes betänktetid. Jag hade precis avslutat en behandling för ätstörning och gjorde det här för att acceptera mig själv mer och visa andra att man ser olika ut. Man skulle betygsätta sin rumpa och jag sa 2. Men de skrev 3. Men all övrig info stämmer. Då hade jag ingen aning om att jag skulle behöva ännu mer ätstörningsbehandling och terapi. Men självhat går ju inte att förändra över en natt. Det kan ta år. Tio år gammal bild... och ja, jag har BYXOR på bilden ;-)

*VARNING FÖR RUMPCHOCK**VARNING FÖR RUMPCHOCK*VARNING FÖR RUMPCHOCK*

Jag har för länge sedan gett upp hoppet om "Levisrumpan". Jag sörjer snarare 25års rumpan. Hormonrubbningar har satt sina spår. Fan! hur får man bort alla ärr?!? Eller finnar. Sånt man inte pratar om. Och helst inte vill visa upp.
Och jag brukar inte stå med rumpan bar i vardagsrummet. Eller med trosorna neddragna. Men grannarna uppskattar nog inte nakenposering framför spegeln ;-) Det räcker med alla halvnakna fatshionistas som provar kläder hemma hos mig ;-)
TACKSAM FÖR ALLA TIPS SOM GER MIG BABYHUD IGEN!!!

3 kommentarer:

 1. jag vet att vi har pratat om din rumpa (eller, ärren/finnarna på din rumpa) i FF och nu när jag ser dom på bild så skulle jag nog säga att laser inte är grejen för dig. dom ser fortfarande "färska" ut (även fast laser skulle fixa det med) så jag tror faktiskt att någon kräm skulle kunna fixa jobbet! gå till en läkare (gärna hudläkare) och låt hen få ta en titt! :)

  SvaraRadera
 2. och btw, du ser ut att vara typ 40 år på VV-bilden! hur är det möjligt? blir du yngre med åren? :O är du en benjamin button?

  SvaraRadera
 3. Först: Jag ta mig fan älskar dig Frida. Du är så förbannat härlig, uppenbarligen så härlig att jag brister ut i tillfällig tourettes för att förklara det.
  Second: Jag har ingen erfarenhet av just ärr och liknande, däremot har jag ett arsle som mest är saharas öken om jag inte tar hand om just rumpans hud. Jag har upptäckt att Curami från CSS i kombination med riktit hård massage på mina stackars rumphalvor gör susen för mig. Sen att det också verkar ha bidragit till aningens slätare hud är bara bonus :D

  SvaraRadera