2012-06-28

Jag erkänner...

Jag är inte perfekt!
Nu kanske det kommer som ett chock för vissa av er?!? ;-) Men sån är sanningen. Jag är inte alltid bekväm med att "visa upp mig". Bankandet från byggarbetarna på innergården lyckades inte sabba mitt solskenshumör. Till. En. Början. Sen kände jag mig plötsligt naken. Att jag inte kunde ta av mig solklänningen. För tänk om de skulle se. Se. En. Tjock. Tjej. Sola. Det är ju värsta chocken om något! Osäkerheten inom mig byggde upp en bild av att de skulle sluta hamra och tystnaden skulle infinna sig när de betraktade mig likt ett djur på zoo. Eh?!? Not! Storhetsvansinne? Hybris? De brydde sig inte det minsta om mig utan fortsatte med sitt bankande när solklänningen åkte av och bikinin åkte fram. Hm... Lite. Besviken... ;-)PS: Jag har mens... och svullen mensmage. Kan va därför självförtroendet och lusten att nakenchocka minskar ;-)

2 kommentarer:

  1. Hihihi varför låta sommar och sol gå till spillo bara för att man har lite kärlekshandtag här å var? Idiotiskt! Njut av solen när du kan=) Så smart val å strunta i dina nojjor! Alla är fullt upptagna med sig själva=)Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  2. Jag har varit så himla onojjig sista tiden att jag blir förvånad själv när osäkerheten slår till... Hantverkarna brydde sig inte om mig på hela dan ;-)

    SvaraRadera