2012-06-27

80 000 besök OCH en tävling!


Woho! Knappt jag tror det men nu har bloggen haft 80 000 besök. Hade jag aldrig kunnat ana den dagen den blyga exhibitionisten startade sin lilla blogg för att skriva om sin burleska resa. Och vilken resa. Blev nytt namn. Nya världar. Burleskvärlden. Fatshionistavärlden. Vart landar jag?!?


För att fira att ni fortsätter följa mitt liv lottar jag ut mitt favorithalsband. Har man inte råd att resa irl kan man iaf resa i tanken och med accessoarer ;-) Tävla du med?!?

Bland er som skriver en kommentar om vad ni helst vill läsa/se här på bloggen drar jag en lycklig vinnare av denna pastelliga luftballong!

9 kommentarer:

 1. Jag vill läsa dina klockrena reflektioner om dig själv, din omgivning och ditt ständigt växande mod. När jag läser din blogg skrattar jag och förfasas om vartannat. Och ofta får jag en skön känsla i kroppen.KRAM: Taru Nikumaaa

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att din blogg är helt fantastisk och du ger redan så mycket av dig själv och dina tankar. Men jag läser gärna mer om vad som inspirerar dig. Vilken musik får ditt hjärta att banka - en och annan spotify lista har man aldrig dött av. Vad letar du efter när du är ute och shoppar. Vilka är dina Go to-outfits? Eller vad sägs om en och annan bokrecension?

  SvaraRadera
 3. Hm, jag tänker kanske vara lite "tråkig" och säga att jag gillar din blogg just som den är. Annars hade jag inte läst den ;).
  Tycker den innehåller det mesta av dina tankar,din vardag, blandat med mode,nyheter, tips o annat.
  Läsvänlig. =).

  SvaraRadera
 4. Jag har bara varit en följare ett kort tag. Ju mer jag läser. Desto mer förstår jag mig själv. Så för Guds skull. Ändra ingenting!!!! ;-) Jag har förändrats massor de senaste månaderna. Från att vara en jeanstjej i för stora bylsiga kläder, äger jag i dag FEM (5) KLÄNNINGAR!!!!! Jag ber inte längre om ursäkt för att jag har stor mage, för att jag andas, för att jag finns till. Och jag erkänner mer än gärna att du, din blogg och fancy har varit en stor hjälp i denna förvandling. Så fortsätt gärna så som du gjort.
  Kram från Annica

  SvaraRadera
 5. Min underbara Frida. Vad jag tycker är helt otroligt fantatiskt med din blogg är din ärlighet. Du gömmer ingenting, det är så modigt. Jag saknar dig så mycket så ofta och är så glad att min kompis som bor så långt borta, får mig att känna mig lite som att jag ser henne varje dag. Jag vil inte ha mer eller mindre, utan tycker att din blogg är så fin som den är. Och jag skriver inte det här för att vinna, låt någon annan vinna, jag vill bara säga att I love you!

  SvaraRadera
 6. Tack alla fina <3

  Sälen, love u 2!!!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker om när du skriver om din vardag samt redogör för loppisfynd. Du är så inspirerande i dig själv liksom. Som en livs levande sjukt snygg Bridget!

  SvaraRadera
 8. Jamen, lite mer burlesk hade ju varit fantastiskt :D!

  SvaraRadera
 9. Ändra ingenting, det är ju så himla bra som det är. Du är precis som livet. Lite av varje. <3

  SvaraRadera