2012-05-07

Stockholmare, boka 30:e maj!



Blackbird Burlesque Cabaret presenterar:
Grandmas Tease’l Tassel
- The show about The Showgirl Showbiz!

Kom se Grandma Blackbird, den pryda operadivan med smak för svensk synd drilla sina showgirls till Le Grande Spectacle!
Efter timslånga repetioner följda av nattslånga champagneorgier och dröser av avverkade donnor och don juans har hon nu äntligen äran att presentera sin första efterlängtade svenska Blackbird produktion: Grandmas Tease'l Tassel!
Grandmas Tease'l Tassel är mer än burlesk, det är en förestälällning fylld av vaudeville, revy, slapstick och cabaret med glimtar in i ett bizarrt burleskt backstage, där de kritivita leendenas okynniga oäkthet i ena ögonblicket förtrollar, för att i nästa avslöja verkligheten bakom showgirlsens showbiz.
På scen:
Blackbird Burlesque Cabaret, en kvintett svenska burleskartister med en erfarenhet nästan lika lång som burleskscenen funnits i Sverige. Med föreställningar fyllda av sång, dans, humor, ironi och glamour har Blackbird Burlesque Cabaret etablerats som svenska burleskikoner och internationellt erkända showgirls. Med en villkorslös femme fatale attityd och väskor fyllda av plymer och strass har de såväl solo som i trupp, rest jorden runt från Las Vegas till Palermo och Paris, för att med förföriska blickar och falska ögonfransar sprida illusionen om magisk eskapism och dansant dekadens. Här hemma har de tidigare regelbundet uppträtt på bl.a Berns, Nalen och Södra Teatern i Stockholm. Nu bjuder de in till sin första längre sammansatta föreställning den 30:e maj!
Blackbird Burlesque Cabaret är:
Grandma Blackbird - Age Never Looked so Good
Miss Diamond - The Double D Delight
Lola van Dyke - The Dancin’, Drinkin’ and Winkin’ Gal
Pepper Potemkin - Russian Roulette is for Pussys
Contessa Blackbird - The Sinsational Siren of Sicily
ASTORIA 30 MAJ 100 PIX

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar