2012-05-26

Get the look med bb cream

Jag var ju så nöjd med "Glow". Men nu har jag kanske hittat "den rätte". Seriöst! Jag har hört snacket om "BB Creams" men jag hade aldrig riktigt fattat vad det var eller hur det fungerade. I goodiebagen som jag och Charlotte fick från Lindex låg den. The one. L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream. Den magiska krämen. Som var täckande. Men ändå lät mina fräknar lysa igenom. Like it. Like it a lot. Höll hela dan gjorde den också. I stekande sol! Precis som guldiga ögonskuggan! Rekommenderar båda!!!
Vad är BB Cream? En perfekt, ultralätt kräm som förvandlar din hud och ger en fjäderlätt täckning för det perfekta, naturliga resultatet. Denna BB-kräm omvandlas vid kontakt med huden och frigör smarta pigment-kapslar som får krämen att passa alla hudtoner. Den rättar till tonen, täcker brister och förfinar hudens struktur samtidigt som den ger upp till 24 timmars fukt.

5 kommentarer:

 1. Åh, låter ju fancy fantastic :-) Will try!

  SvaraRadera
 2. Ja gör det. Hade den ikväll under en burleskkväll och den höll hela kvällen. Helt förvånad!

  SvaraRadera
 3. Inköpt, nu ska den bara provas :-)

  SvaraRadera
 4. Hoppas du gillar det lika mkt som mig. Jag klickar ut direkt i handen och använder som en ansiktskräm. Alltså det behövs ingen puff eller nåt att smeta ut det med (tycker jag).

  SvaraRadera