2012-04-02

Ny tävling: UNE mineralpuder

TACK UNE! Jag har fått 3 mineralpuder till utlottning här på bloggen. Det här är en nyskapande foundation med ytterst fint krossade mineraler som ger en jämn hy med lyster. Jag har provat det själv och det är verkligen min nya favvo!
Motivera varför just DU behöver prova den här nya produkten

FÄRGEN SOM LOTTAS UT ÄR M03

 Läs mer om produkten här

14 kommentarer:

 1. jag tycker att jag borde få vinna ett fint puder,för att jag behöver muntras upp helt enkelt, pga alla sjukdomar,och inte minst alla pengar som går åt till mediciner, så smink är det inte talan om att jag har råd med..skulle jag vinna detta, så vore det en enorm uppmuntran för mig, då man kan sminka sig lite och få känna sig lite "speciell". just nu är man, och känner man sig som en grå mus. kram / Renethe

  SvaraRadera
 2. Den här förortsmorsan fyller fyrtio snatt. Huden är inte lika spänstig som förr, håret grånar och jag behöver lite ny inspiration för att orka fixa till ansiktet. Lite nytt bra puder skulle få mig att inte känna mig medelålders... ;) LiW

  SvaraRadera
 3. Tycker jag borde vinna pga att jag är väldigt nyfiken på detta märke då det är ekologiskt och naturligt, gillar verkligen det. Skulle dessutom behöva hitta ngt som piggar upp detta trötta ansikte och kanske gör det mig strålande vacker :). //Linda P

  SvaraRadera
 4. Efter förkylning, lunginflammation, mensen från helvetet och en matförgiftning behövs det fasen ett för jäkla bra puder för att jag ska ta mig ut utan att skrämma slag på barn med min Zombie-look. Därför BEHÖVER jag pudret!!!

  SvaraRadera
 5. Aaah, pga av de fyra f:n...
  Jag är (o)Fancy, Fattig, Flottig (i ansiktet alltså) och med ett skriande behov av Flärd. Låt denna mirakelprodukt råda bot på några av dessa...

  SvaraRadera
 6. Jag är inte mer värd att vinna än nån annan, har inte ens vett att klura ut en bra motivering.. Jag vill ha det bara - helt enkelt! Håller mina tummar och hoppas på tur!

  SvaraRadera
 7. Efter flytt till ny stad och med lön från extrajobb som bara räcker till hyran och mat är t.ex. smink sjukt lågprioriterat. Böcker kan jag få från biblioteket och kläder på second hand, men att hitta billig och bra makeup är svinsvårt. Söker jobb för fullt men ett nytt puder skulle definitivt hjälpa mitt kassa självförtroende under jobbintervjuer.

  SvaraRadera
 8. Jag skulle gärna vinna för att jag ärligt har NOLL KOLL på smink. Egentligen. För jag håller mig till det jag kan, ögonbrynspenna, mascara, rougen och så klart underkrämen runt ögonen för att få bort de mörka ringarna. Annars är jag helt lost i sminkvärlden. Mineralpuder har jag ingen aning om vad det är, men jag vet att MINERAL-smink över lag ska vara bra mycket bättre än annat. Har en kompis sagt, men det vet jag ju inte själv. Därför skulle jag blir otroligt glad att vinna en produkt som kan ge mig mer kunskap inom området. Eller så borde jag vinna mig en "sminkhjärna" så jag fattar på mig alla termer och olika produkter och vad de är bra för/till. Detta hade ju varit ett steg i rätt riktning.
  Från lost-tjej-i-smink-världen

  SvaraRadera
 9. Sälen har fått en massa rynkor efter att den har blivit en mamma säl. Nivea pudret hjälper inte och jag har inte tid att hitta ett bra puder. Det är potatismjöl eller möjligheten att vinna ditt puder. Min ögonbrynspenna är den samma som Robert hittade på gatan i Luleå då jag var 16 år. Har seriöst behov för sminkhjälp. Har aldrig prövat mineralpuder men hoppas att den kan hjälpa mig, annars känner du kanske inte igen mig nästa gång vi ses.

  SvaraRadera
 10. Jag vill gärna vara med och tävla!

  Tycker jag ska vinna för jag är skrikande behov av lite fancy flärd i mitt gråa småorts liv, så jag passar in när jag hälsar på huvudstaden nästa gång :D

  SvaraRadera
 11. Som personlig assistent, jobbar jag 3-skift. Alltså, dag, kväll och vakna nattpass. Nu har jag jobbat tre vakna nattpas här i paskhelgen och jag kan lova dig att min hud tar stryk av detta! Huden är grå och glåmig, fetare än någonsin och en och en annan finne har börjat att ploppa upp.
  Jag gör verkligen skäl för att få använda mig utav ett lyxigt mineralpuder nu! Need to cover up!
  Kram Cissi

  SvaraRadera
 12. Jag lider precis som du av vitaminbrist! Jag tror hela kroppen skriker efter mineraaaaaaler! Varför inte börja med att använda dem i ansiktet där man ser en förändring ;-)
  /Anonyma-A

  SvaraRadera
 13. Skulle behöva lite flärd i mitt liv efter en slitig vår! Har dessutom nästan slutat att sminka mig då huden blivit allt känsligare på den här tanten! Vårkänslor och fin i ansiktet, ja tack! ;-)

  SvaraRadera
 14. Jag skulle verkligen behöva lite bra stuff för min hy då jag i helgen försökte vaxa bort min nyfunna mustasch på överläppen och nu har en fruktansvärt röd läpp med både en, sju och fjorton små prickar på. Jag vet att du ÄLSKAR mustascher och antagligen inte alls vill uppmuntra en sådan aktivitet som att ta bort en mustasch, men tro mig när jag säger att jag gjorde det för min omgivnings skull.

  Plus att jag aldrig vinner något annars och de där 'vanliga' anledningarna. ;)

  KRAM!

  SvaraRadera