2012-02-29

Efterlysning: Praktikplats

Vad ska jag bli när jag blir stor? Vad ska jag bli när jag blir stor? Vad ska jag... 

Förutom att fria till att mina underbara vänner på skottårsdagen (let us live happily ever after?) ber jag om lite extra kärlek i form av praktikplatstips! 

Efter min sjukskrivning förra våren av utmattningsdepression / sköldkörtelproblem / extrem d-vitaminbrist (hönan och ägget vad kom först?), följt av uppsägning pga "arbetsbrist" är jag numera "arbetslös" och ska rehabiliteras in i arbetslivet igen. 

Jag söker en arbets(tränings)plats som vill nyttja min kreativitet och inte utnyttja mig. Till en början på halvtid med förhoppning om heltid framöver. Jag är för gammal för att spela spel utan kör med öppna kort.

Du kanske inte tror det när du ser mig, men... ;
-Jag är lite låååångsammare än vad jag varit tidigare.
-Kanske behöver lite fler instruktioner än tidigare.
-Kan inte jonglera tio bollar i luften samtidigt (men säkert typ 3-4-5 stycken).
-Och är också lite osäker på min egen förmåga (att säga 1/nej 2/stopp).

Däremot är jag säker på att jag blir en tillgång vart jag än jag hamnar då jag tror mig kunna lova att jag skapar arbetsglädje. Jag är en serviceminded person som kan konsten att kommunicera både muntligt och skriftligt (lite av en datanörd... trots att jag inte är så teknisk). Jag är glad, fantasifull, uppriktig men framförallt rolig och lätt att arbeta med.

Trots min bakgrund inom värstahäftigamediabranschen (TV, tidning, webb, skivbolag) behöver det inte va en cool arbetsplats. Nöjer mig med en kul!

Maila på frida.nordin at passagen.se om du har nåt bra tips!
Eller skicka länken på detta inlägg vidare.
Det är dock "privat-frida" och inte "burlesk-fancy" som söker arbetsträning/praktik ;-)

Kram Frida

Vad ska jag bli när jag blir stor? Vad ska jag bli när jag blir stor? Vad ska jag... 


Edit: Saker jag har jobbat med är att vara frilansskribent på diverse tidningar, skrivit baksidestext på hyrfilmer, recenserat film, receptionist på skiv- och managementbolag, receptionist på tidning, receptionist på webbföretag, medlemsredaktör, online editor på barn-tv-kanal i london, redaktionsassisten på tidning och på produktionsbolag.

4 kommentarer:

 1. ååååh! tycker du gott kan komma upp till umeå och vara med mig och barnen (är förskollärare ifall det har undgått dig, jag har alltså inte massa barn själv undangömda här hemma). :D

  SvaraRadera
 2. Fantatiskt! Rakt pa sak och arlig annons:) Hoppas du far napp! (Men VAD vill du gora?? Later som du ar oppen for forslag fran alla branscher?)

  SvaraRadera
 3. Jag är säker på att något bra kommer din väg!

  SvaraRadera
 4. Jag håller alla tummarna för dig, vännen!!! *kram*

  SvaraRadera