2011-12-04

Secondhandrunda med Madame

4 nöjda madamer en kall lördag! Men varför var de två längst fram så nöjda?
 
Vi började med en brunch på mitt favvoställe Frapino vid Hornstull. Jag bjöd på brunch i utbyte mot världens finaste Hello Kitty kanna (se bild längre ner). Vi fick hjärtan på latten och killen i kassen sa att han skulle komma ihåg mitt vackra ovanliga namn (=Fredrika som det ju tydligen står på kontokortet).
  
Vilken tur att Madame såg reklamblad för loppis vid t-banan! Fyndade (eller kanske snarare köpte) så fina saker (se bild längre ner).
 Vi lämnade holmen och fortsatte längs Hornsgatan. I love Danny Wallace! Madame köpte en bok om Sibyllas hemligheter...
Nej, hon köpte aldrig den här ;-)
Vid Götgatsbackens slut, slutade också vår shoppingrunda. Chailatte och chokladboll. Och vi var heeeelt sluuuut!!!
Wälcome home Kitty, hoppas du ska trivas. Du ska få stå framme varje dag!
Mina fina köp! har alltid velat ha en flamingoljusslinga! Nu är en min! Och ett fint smyckesfat, en plastkruka och en billig men ack så fin lampfot!
Varde ljus! Nu är både vardagsrummet och köket pimpat!
Slutsats:  Arvid, kanske måste du sätta en gräns på hur ofta jag får umgås med din "madame"? Helt slut! Men kom hem väldigt mätt i magen och med en väldigt tom plånbok. Men en flamingo ljusslinga behöver väl alla?????

2 kommentarer:

  1. FLAMINGOLJUSSLINGA!!!! Var har du köpt den?

    SvaraRadera
  2. Ledsen att göra dig besviken men det var på loppis. Jag har letat flera år efter en sån. Både irl och online. Så hängde den i lokal som julpynt och jag frågade om jag fick köpa den. Inte sååå billig. Men jag tyckte den var väd 200 pix!

    SvaraRadera