2011-09-28

Kittenville Back to the Future

Baby take off your dress, yes, yes, yes...
Följ med Kittenville på en baklänges framtidsresa, som med avstamp i glamourburleskens fyrtiotal i hisnande fart teleporterar oss till - bland annat - det fräcka 1980-talet med omnejd! Vi uppfinner boomboxen och den sexiga popen och lastar in listhitsen!
Speciellt för detta tillfälle har vi flugit in den amerikanska burleskgudinnan Lux LaCroix från Los Angeles. Hon har kallats världens bästa Prince-imitatör, och hon gör också en vass Jennifer Beals, if you know what I mean... Packa halstabletter, för du kommer att skrika dig hes! Vi vet, vi har sett henne live flera gånger, och vi dyrkar henne.
Knicker Kittens kommer naturligtvis också att bjuda på fläskig show - och trots de nymodiga kostymerna och den fräna populärmusiken, så lovar vi vår publik samma höga kvalitet och glamourfaktor som vanligt! Synkade gruppdanser! Stekheta solon! Mad burlesque skills! Förutom Duchess, Baby, Dixie, Tiny, Magduschka, Yvette och Donna får du dessutom chansen att uppleva våra sensationella Chorus Kittens kvällen till ära.
Som om inte det var nog släpper vi också lös de svenska donnorna Lady Francescca och Evy Maroon på vår scen, båda med nymodiga nummer. Kort sagt, det blir MYCKET burlesque!
I pauserna och efter showen så ger våra DJ:s Big Benny och Ricardo "Steve" Schubert dig den där pirriga mellanstadiediscokänslan och sätter fart på dansgolvet som aldrig förr. Förbered dig på både tryckare och allsång!
What a feeling!

Södra Teaterns Kägelbana, Fredag 14 oktober, 21-01, 150 kronor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar