2011-05-08

Jag saknar "D't"


Dagens brist: EXTREM D-Vitaminbrist (har dubbelkollat så att jag var rätt patient denna gång ;-) Man ska ha runt 75-250 och mitt värde var 22! Snyggläkaren trodde det var nåt slags rekord på sjukhuset (jo, jag ska ju alltid va värst). Jag hoppas jag blir piggare i rekordfart!
HURRA tänkte jag och hämtade ut mina vitaminer... och läste som tur var på innehållsförteckningen innan jag började äta dem;

Kalcipos-D forte innehåller hydrerad sojaolja och ska inte användas av personer som är allergiska mot jordnötter eller soja

Förvånad? Greys Anatomy släng dig i väggen - mitt liv är en enda lång sjukhussåpa!
(dock inte musikalversion!) Självklart är jag nötallergiker... och nuts ;-)
Läkaren hoppades att jag skulle dansa in av energi på nästa läkarbesök om två månader... Undra om han menade med kläder eller utan? ;-)
What now? Knapra vitaminer (enkelt), försökta gilla fet fisk (skitsvårt)
Alltid ha en bra ursäkt att va ute i solen :-)

2 kommentarer:

  1. Jag fick flytande D-vitamin, sån man ger till barn. Fem ml (räknade ne gång till 273 droppar ;)Tog detta en gång i veckan mot mitt dåliga värde. Vet inte om det är bättre men jag är piggare och nu har solen kommit med. Värt att kolla upp.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Funkar inte mina vitaminen i tablettform kanske jag ska prova detta. Men skönt att höra att det funkade och att du blev piggare!
    Kram

    SvaraRadera