2011-05-23

Fröken Frauke Presenterar Club Savoy

" Man I wanna get stompin´ at the club Savoy!"
Vi hälsar hjärtligt välkommen till denna "jazz age"-hyllning, tillika 2 års kalas!
Fröken Frauke Presenterar förflyttar sig till det glada 20-talet i eleganta Paris, jazziga Harlem och mörka New Orleans. Vi hyllar jazzens stora legender såsom Fats Waller, Duke Ellington, Josephine Baker, Louise Brooks, Billie Holiday mfl. Vi klär upp oss till flapper girls, gangsters, jazzrävar och njuter av en svunnen tid.

På scen hittar vi ovanligt många jazzinspirerade artister, om det så är sjungande damer eller klassiska dansande showgirls, så detta blir en old school och mycket elegant tillställning!

Förutom allt detta bjuder vi på blidspel, extrainsatt jazzspelning tidigare på kvällen och det blir premiär för vår Vintage Fotostudio.

Nalen- Stacken
Regeringsgatan 74/ David bagares gata 17
21.00-02.00
120 kronor, 18 år
- Extra - Extra - Extra -
Klara Gratte, känd som Velma Voluptious i burlesquevärlden, släpper sin första skiva: Smoke & Mirrors, och har releaseparty på Stacken innan FFP börjar. Klockan 19.30 till 21.00 blir det mingel och jazz/old shool shlager konsert, och det är fritt inträde!

2 kommentarer:

 1. Åh, var du där? Jag såg sig inte! =( (jag var stage kitten, Fraulein Fraukes syrra) Jag gillar din blogg! =)

  SvaraRadera
 2. Åh va kul :-) Tackk!
  Hur otroligt det än låter har jag ALDRIG lyckats komma iväg på en Frauke fest... ÄN!!! Har varit annat som krockat :-( Den här gången var det en möhippa.
  Kom gärna fram och hälsa om du känner igen mig på nästa burläska tillställning.
  Kram
  PS: NU ska jag spana in din blogg ;-)

  SvaraRadera