2011-05-05

Den magiska "balansen"

 
Jag tar verkligen min förlängda sjukskrivning och chansen att äntligen få varva ner på fullaste allvar. Kanske på för stort? Har tagit paus med omvärlden igen. Och det ordentligt! Har ofta mobilen på ljudlös (stänger av den när jag ska sova.. och ibland väljer jag att inte sätta på det igen), lever inte lika mycket framför datorn (kanske för att uppkopplingen på laptopen strejkar och jag får ont i kroppen av att använda den stationära) och jag försöker att lägga mig kl 23 (oftast kan jag inte somna ändå... men jag försöker iaf... jag gör tom avslappningsövningar!).
Alla dessa förändringar är nog bara positiva för mig... Men det gör att kompiskretsen ser och hör mindre av mig. Och jag ska nog inte vara så av eller på. Utan försöka hitta den magiska balansen en gång för alla så att jag hinner med både "måsten" och "viljor".
Ett steg i taget antar jag?

3 kommentarer:

 1. Tyvärr är det så att människor sluta ( inte alla så klart ) då man är sjukskriven har själv en stor erfarenhet av det .
  Kram

  Fruhatt

  SvaraRadera
 2. "Step by step" (var inte det en NKOTB låt BTW??)

  Nä, skämt o sido Frida - de vänner som inte accepterat att du är lite "av" nu , kanske inte ska få kallas dina vänner?! Jag tycker det är jättebra att du pausar och verkligen gör det också! Way to go Frida - snart är du pigg igen och orkar med mer! Kram!

  SvaraRadera