2011-03-25

Att vara "sjukskriven"...

För andra människor  betyder nog sjukskrivning att man får vila. För mig betyder det att slåss. Att jag får paus från jobbet för att JAG ska lyckas lösa gåtan och hitta svaret på VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Jag är min egen läkare och jag vill ta utreda sköldkörtelsjukdomar, diabetes, sviktande immunförsvar, svikande binjurar samt en gång för alla ta typ ALLA prover som går att ta! Problemet är att det finns ingen läkare som vill hjälpa mig med det!
Gloves on!!!

4 kommentarer:

 1. jag önskar så att jag kunde säga något som kunde hjälpa dig.. men det enda jag kommer på är: kämpa på! bara du vet vad du behöver, och du behöver hitta rätt folk för o nå dit!

  riktiga vänner finns där, i ur och skur, oavsett om du har orken eller inte. de andra är inte så mkt värda om dom tappar bort dig längs med vägen.

  kör hårt fancy fancy du, jo, jag tycker du är fancy, och du ger mig glada vibbar i magen när jag får se alla fina kläder o saker du visar upp! :)

  SvaraRadera
 2. Tusen tack mlemlan, dina ord betyder mycket. Jag ska försöka visa upp mitt bästa jag och inte sjunka ner i jag-tycker-så-synd-om-mig-träsket!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen du finner svaret och kommer kunna lösa det framförallt!

  SvaraRadera
 4. Tack Charlotte, det börjar bli jobbigt nu. Jag vill ju helst bara att mina bekymmer ska bestå av att välja vilket av alla mina plagg i garderoben jag ska ha på mig ;-)

  SvaraRadera