2011-02-25

Attitude

I väntan på middagen roade jag mig med smink och locktång (brände mig!) fast jag faktiskt hellre ville ligga på soffan och sova. Försökte styla mig snygg och pigg. Pigg blev jag! Men konstigt nog kändes sminkningen helt fel. Kände mig snarare som en "clown" än "snygg". Så jag försökte gömma mig bakom mina svarta glasögonen istället när jag gick ut.
På lördagen var min inställning något helt annat. Jag kände mig fin i min outfit (älskar mina puffiga axlar!). Lockarna blev fantastiska (och höll hela kvällen!!!!). Och sminket blev också bra. "Värsta Jill Johnson" sa kvällens mellovärdinna Anni-Frid. Bra betyg!
"Fake it til you make it" brukar jag ju använda mig av. Men det är intressant när man kan se vad som är äkta och vad som inte är det. Sitter i både minspelet och kroppsspråket. Eller vad säger ni?

3 kommentarer:

 1. du är fantastiskt vacker kvinna! ingen clown så långt ögat kan nå. men visst kan det kännas så vissa dagar, man vill sminka över och piffa till men ändå känns det fel efteråt. älskar förresten koftan (?) på översta bilden, vart har du hittat den raringen? kram, ses på lördag :)

  SvaraRadera
 2. Tack. Och idag kan jag titta på bilden och ser inte heller nån som bör söka till clown school. Handlar nog mer om att jag piffade till mig extra och har glömt hur jag kan se ut :-)

  Visst är koftan snygg!!!! A lifesaver från HM!!! Fast tror det kanske var 2 mån sen så jag tror den är slut :-( Om den inte finns på nätet kanske?

  SvaraRadera
 3. great submit, very informative. I wonder why the opposite specialists of this sector do not
  understand this. You must continue your writing.
  I am confident, you have a huge readers' base already!

  my web-site; BuyFollowers365.Co.Uk

  SvaraRadera