2011-01-19

En annan favvo t-shirt

En annan favvo är mustachtröjan från Gina Tricot.
Den köpte jag för att motivet var så fint.
Och som ett skämt för att jag ju fick skägg förra året.
Hallå, hormonrubbning! Hej, humor!

Jag har inte kunnat välja min favvo, kan du?

5 kommentarer:

 1. den där köpte jag till en vän i julklapp. så himla snygg!

  och hur tråkigt det än är att du fått skägg kan jag inte låta bli att vara lite glad över en "syster i nöd". (jag har också pcos med alla dess härliga symptom)

  SvaraRadera
 2. Ja, lika bra att erkänna, det har jag med, PCO menar jag, fick "diagnosen" i förrgår! Fast det fanns tydligen inte så mycket att göra åt det, just nu! Läkaren menade t.o.m. på att jag kanske höll på att bli "normal" och utlovade att mitt skägg och behåring skulle försvinna??? Nja, jag vet inte...lät lite som en utopi ;). Vad får andra för hjälp? Tydligen har 20% av oss kvinnor PCO, enligt den läkare som jag träffade.

  För övrigt gillar jag Bambi tröjan, man blir glad av att titta på den men samtidigt så gillar jag humor så jag hade nog valt mustachtröjan som favvo :).

  Kraaam!

  SvaraRadera
 3. Japp, svarta hårstrån. Inga såna där mesiga mjuka ljusa strån. Härligt. Not!
  Viktnedgång verkar ju a och o. MEN...hur ska man kunna gå ner i vikt när man har jättesvårt för att göra det?
  Bettie, vad har du fått för tips?

  Teresie, här är en jättebra sida:
  http://www.pco-s.com
  Och jag menade vilken musche som var ens favvo, hehehe ;-)

  SvaraRadera
 4. jag kommer få hjälp att gå ner i vikt. ni kan nog gissa er fram till hur.. men det tar emot stenhårt.. jag älskar min kropp. tycker att det ligger i min identitet att jag är rund. men jag får nog vika mig för hälsans skull och gå ner eftersom jag uppenbarligen inte kan hålla mig frisk vid den här vikten. så jag hoppas på att kunna gå ner till en för mig sund vikt, men behålla de runda formerna.

  jag har också testat en del hormonpreparat mot behåringen. spironolakton har funkat superbra på mig. då har jag kombinerat med laserbehandlingar i ansiktet. på ett år ungefär var jag nere på "normal" kraftig hårväxt istället för manligt lurvig. dvs normal till kraftig hårväxt på ben och under armarna, lite lite på mage och bröst och bara lätt fjunigt i ansiktet. så fort jag slutade med spironolaktonet kom allt tillbaka med råge dock.. så nu är jag mitt uppe i mitt andra försök, denna gång utan laserbehandling.

  jag råder er att trycka på hos läkaren för att testa spironolakton. vissa läkare varnar och menar att biverkningarna är så kraftiga, men det fattar jag inte alls. läser man fass är det ganska lugna biverkningar och den enda jag känt av är att jag måste upp och kissa på natten.

  SvaraRadera
 5. Du menar väl inte operation?!? För det tycker jag inte det ser ut som du behöver!

  Bra att få tips. Ska fråga läkaren.

  Kram

  SvaraRadera