2010-04-28

Mitt liv är konstigt underbart

Alltså det här med att sälja kläder och själen. Det är ett riktigt äventyr (och kommer förhoppningsvis leda till ett också).
Idag hade jag stämt träff med charmiga Hanna vid trapporna vid Debaser Medis. Hon fick en kasse kläder och jag fick klirr i kassan. Yeah! Självklart tog jag bild på oss och mms:ade Fina-Thina (det var ju genom hennes blogg Hanna hittade mig). Jag har dessutom lovat att Hanna ska få dejta oss nästa gång hufvudstaden får besök av Sveriges största fashionista! Jag kom på att Hanna var jättelik Frankrikes Big Beauty (typ en av de vackraste kvinnorna ever!). Båda har stilen och håret. Åh, luggen! Vill ha! Även om det är ganska piffigt med uppsatt lugg och blommor i håret också!
Men åter till kläderna... Igår var härliga Kia hemma hos mig och provade sig igenom min garderob. Kaffe får man också i den här "butiken". Hur crazy är det egentligen inte att bjuda in en främling till sin lägenhet för klädprovning. Hon gick härifrån nöjd. Dessutom gav hon mig tre jättefina plagg som hon inte ville ha men tyckte att jag kunde försöka sälja (hm, en kofta kanske jag behåller själv...).

Alltså.... vilka människor det finns :-D
Jag ser fram emot fler möten...

5 kommentarer:

 1. det var hur trevligt som helst, och JAAA alltså du har rätt. jag har aldrig tänkt på det, men hon är rätt lik mig! jag lånar bilden föresten, hoppas det är okej!

  SvaraRadera
 2. Fina saker är till för att lånas ;-)

  SvaraRadera
 3. NI är så söta och jag vill mer än gärna träffa er nästa gång jag är i stockholm. Kan vi inte gå på en riktigt shoppingtur med lunch? Längtar till huvudstaden.

  SvaraRadera
 4. Haha, att du vågar skriva
  S H O P P I N G T U R
  till mig efter detta projekt ;-)

  SvaraRadera
 5. Man får så där trevligt när man är så fantasic som du är vännen!!
  Kramar från ditt allra största fans

  SvaraRadera