2010-02-19

Positiva vibbar

Jag startade ju bloggen av två anledningar.
1. För att skriva om min burleska resa. För det har varit (och är) ett riktigt äventyr!
2. För att peppa andra att kunna tycka om sig själva och aldrig låta sitt utseende hindra en från att våga göra verklighet av sina drömmar.
(men så blev det visst en blogg om lite av allt... och inte bara om en dansform där man visar lite hud)
Men på sista tiden har jag känt mig så låg själv. Lägre självförtroende och självkänsla än vanligt. Livet är inte lika kul. Jag kommer inte lika bra överens med min spegelbild. Vart är showgirlstorhetsvansinnet när man behöver det???? Fast man måste kanske inse att livet inte alltid kan vara i rosafärgat skimmer och att man har ett konstant leende på läpparna.
Jag. Är. Bara. Mänsklig.
Men efter många år av att försöka vara någon slags übermänniska som kan allt själv är det väl bara sunt att kapitulera och inse att man behöver både hjälp och kärlek. Och man får den lättast när man ber om den. Det är dock bara lite extra förvirrande när man inte riktigt vet vad man vill och vad man behöver. Hm...

För dig som klickar dig vidare från Beyond sizes-bloggen och undrar vart i helv... du har hamnat? Välkommen hit... det frågar jag mig också ;-)

6 kommentarer:

 1. Jag finns här för dig vännen - hoppas du vet det. Du ÄR en supermänniska även om du är lite "mänsklig" ibland. Man behöver inte vara på topp jämt. Stooooor kram

  SvaraRadera
 2. DU ÄR och HAR ALLTID VARIT en SUPERMÄNNISKA!!! Men du lägger fel betydelse i det. SUPERMÄNNISKA = att vara den man är hela vägen! I stort och smått. I lycka och elände. Att stå upp för den man är och hur man är!!

  KÄRLEK!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Sälen Josse2010-02-22 21:20

  Jag tycker att du är en underbar fantastisk kvinna Frida. Snart bor jag i en större lägenhet. Jag hoppas att du vil komma på besök snart.
  Pussar från en säl som bryr sig om dig.
  <3

  SvaraRadera
 4. Tack, tack, tack!!!

  Jempa - I know!
  (tydligen försvann mitt tidigare svar där jag bad dig krama namnsdagsbarnet... så gört i efterskott)

  Bettan - det är därför du jobbar med det du gör. För du kan se saker på ett annat sätt än vad jag gör (när jag är som mest förvirrad... vilket ju händer då och då).

  Josse, skulle inte jag sova mellan er lovade du på fejjan? Haha. Så länge sängen är lika skön som den brukar så... Köpenhamn till sensommaren/hösten känns som nåt att se fram emot!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen din blogg!! Den är härlig.. Charmig.. mysig.. och spännande! :)

  SvaraRadera