2009-06-25

Kompisar från förr

Åh, hade en fantastisk dag i solen på innergården med gamla arbetskollegorna. Typ 9 år sen vi jobbade ihop. Men vi har fortfarande lika kul ihop!

Jag bjöd på lunch. Helena hade med sig jordgubbar. Sara bigaroer och världens vackraste rosbukett! Och så fick jag en bok som jag faktiskt inte hade läst ännu...

"Den osannolika strippan av Diablo Cody"
Diablo Cody är en helt vanlig tjej som flyttar från Chicago till Minneapolis för att vara nära sin Internetpojkvän, Jonny. En kväll när hon är på väg hem från sitt trista receptionistjobb bestämmer hon sig för att testa att strippa på en amatörafton på en av stans sunkiga strippklubbar. Till sin stora förvåning upptäcker hon att hon gillar strippandet och får en enorm kick av det. Till en början gör hon det bara som en galen hobby. Men det blir fler och fler kvällar, och den sensationella känslan av livrädsla och livfullhet hon känner när hon står på scen kan hon inte vara utan. Så hon slutar sitt jobb och börjar strippa på heltid. Det här är hennes komiska och distanserade skildring av ett helt galet år som strippa på olika - mer eller mindre fashionabla - strippklubbar, av de kollegor och kunder hon möter och av stämningen som råder när lamporna släcks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar